Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ (ΣΕΒ-ΕΣΗΕΑ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ !!!

Προτρέψτε ένα καθηγητή Ιστορίας να εξηγήσει τα παρακάτω...αν μπορεί..

Προτρέψτε ένα καθηγητή Ιστορίας να εξηγήσει τα παρακάτω...αν μπορεί..




Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1846.

Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1946.


Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε Πρόεδρος το 1860.

Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε Πρόεδρος το 1960.


Και οι δύο ασχολήθηκαν κυρίως με τα δικαιώματα του πολίτη.

Και των δύο οι γυναίκες έχασαν παιδιά κατά τη διάρκεια που ζούσαν στον Λευκό Οίκο.


Και οι δύο Πρόεδροι πυροβολήθηκαν ημέρα Παρασκευή.

Και οι δύο πυροβολήθηκαν στο κεφάλι.


Τώρα γίνεται πραγματικά πολύ περίεργο…


Η γραμματέας του Lincoln ονομαζόταν Kennedy.

Του Kennedy η γραμματέας ονομαζόταν Lincoln .


Και οι δύο δολοφονήθηκαν από Νοτίους.

Και τους δύο διαδέχθηκαν Νότιοι που ονομάζονταν Johnson.



Ο Andrew Johnson, που διαδέχθηκε τον Lincoln , γεννήθηκε το 1808.

Ο Lyndon Johnson, που διαδέχθηκε τον Kennedy, γεννήθηκε το 1908.


Ο John Wilkes Booth, που δολοφόνησε τον Lincoln , γεννήθηκε το 1839.

Ο Lee Harvey Oswald, που δολοφόνησε τον Kennedy, γεννήθηκε το1939.




Και οι δύο δολοφονημένοι Πρόεδροι έμειναν γνωστοί με τα τρία ονόματά τους.

Και τα δύο ονόματα αποτελούνται από 15 γράμματα.


Τώρα κρατηθείτε...έρχεται το καλύτερο.


Ο Lincoln πυροβολήθηκε σε ένα θέατρο που ονομαζόταν 'Ford.'

Ο Kennedy πυροβολήθηκε σ' ένα αμάξι που ονομαζόταν ' Lincoln ' της 'Ford.'


Ο Lincoln πυροβολήθηκε στο θέατρο και ο δολοφόνος του έτρεξε και κρύφτηκε σε μια αποθήκη.

Ο Kennedy πυροβολήθηκε από μια αποθήκη και ο δολοφόνος έτρεξε και κρύφτηκε σε ένα θέατρο.


Και οι δύο, Βooth και ο Oswald δολοφονήθηκαν πριν από τη δίκη τους.


Και το κερασάκι στην τούρτα..


Ο Lincoln μια εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ήταν στο Monroe , στη Maryland

Ο Kennedy μια εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ήταν..




Στην Marilyn Monroe.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών


Με τον όρο "κακοποίηση - παραμέληση παιδιών" περιγράφεται ένα φαινόμενο σύμφωνα με το οποίο ένας ή περισσότεροι ενήλικες που έχουν την ευθύνη της φροντίδας ενός παιδιού, προκαλούν ή επιτρέπουν να προκληθούν στο παιδί σωματικές κακώσεις ή συνθήκες στέρησης σε τέτοιο βαθμό, ώστε συχνά να επιφέρουν σοβαρές διαταραχές σωματικής, νοητικής, συναισθηματικής η κοινωνικής μορφής ακόμα και το θάνατο.
«Τα χέρια είναι για να φροντίζουν και όχι για να τιμωρούν. Σηκώστε το χέρι σας κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών!»


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΠΕΛΑΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Το θέμα αφορά στον εξοργισμένο πατέρα που πριν ένα μήνα έστειλε εξώδικο στο νοσοκομείο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο ζητώντας απαντήσεις για ιατρικές, διοικητικές και οικονομικές παραλείψεις και χρεώσεις.


Αποκορύφωμα της απάτης τους είναι η πρόσφατη αναφορά που υπέβαλαν στην αστυνομία και στην οποία κατηγορούν τον πατέρα ότι προκάλεσε επεισόδια στο νοσοκομείο.


Αυτοί, μια μεγάλη και εύρωστη επιχείρηση, συκοφαντούν έναν πελάτη τους επειδή ζήτησε εξηγήσεις.


Εξηγήσεις που όχι μόνο δεν του δώσανε αλλά τον ορμήξανε κι από πάνω, τα καθάρματα αυτά!


Το ζητούμενο για τον άθλιο Αποστολόπουλο και το μεγάλο Διαβαλκανικό κέντρο υγείας του, είναι ότι οι τύποι αυτοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να επιχειρήσουν μια απλή συννενόηση μαζί του αλλά έκαναν την γνωστή παπαριά. Παράταξαν ένα τοίχος από ηλίθιους δικηγόρους απέναντι στον πατέρα και τον βομβαρδίζουν με ψευτιές.


Κράτος εν κράτει, το Διαβαλκανικό στην Θεσσαλονίκη. Τούτοι οι φραγκοφονιάδες τα έχουν φαίνεται τόσο καλά με το σύστημα εξουσίας του βαρύμαγκα του Μαρκογιαννάκη που μπορούν και κάνουν... ντιλίβερι τους μπάτσους.


Του έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι του για να τον εκφοβίσουν. Ο ίδιος ο υποδιοικητής του τμήματος Θέρμης χτύπησε την πόρτα του για να... ρωτήσει (και καλά!) την άποψή του για μια μηνυτήριο αναφορά που υπέβαλλε το Διαβαλκανικό και στην οποία τον κατηγορούν ότι ήταν... υβριστικός ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ εντός του νοσοκομείου.


Ακόμα, όμως, και αν έγιναν έτσι τα πράγματα (που δεν έγιναν!) πώς εξηγείται για ένα τόσο ασήμαντο θέμα να έρχεται στο σπίτι σου ολόκληρος υποδιοικητής για να σε ρωτήσει; Είμαι καχύποπτος ή απλώς έδρασαν τα κολλητιλίκια και οι προσωπικές σχέσεις με τους μπάτσους με στόχο την τρομοκράτηση ενός πολίτη; Γύρω μας σφυρίζουν σφαίρες και ληστεύουν τα πάντα και αυτοί ασχολούνται με... υβριστικές συμπεριφορές;


Διαδώστε το παιδιά, να μην πατήσει κανείς το πόδι του σ΄ αυτούς, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταπολεμηθεί το θράσος και η αλητεία των δικηγόρων του Διαβαλκανικού.


Διαβάστε τι λένε μανάδες για τους άθλιους στο Διαβαλκανικό στην ιστοσελίδα parents.gr για να φρίξετε και να παλαβώσετε!


Δεν μπορούσαν να διαγνώσουν ουρολοίμωξη οι ανίκανοι!


Σε μια άλλη περίπτωση την έγδαραν στις χρεώσεις, ενώ έναν άλλον ανθρωπάκο με καρκίνο στο παχύ έντερο κόντεψαν να τον πεθάνουν πριν την ώρα του και σώθηκε όταν τον μετέφεραν στο Θεαγένειο.


Διαδώστε το, να μην πατήσει κανείς το πόδι του σ΄ αυτούς τους αλήτες, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταπολεμηθεί το θράσος και η αλητεία των δικηγόρων του Διαβαλκανικού.


Με κάθε αυστηρότητα και σοβαρότητα: Τιμωρήστε τους με την αποχή σας. Είναι απατεώνες!


Bomber

Τράπεζες: Πως κερδίζουν 1 δισ. ευρώ χωρίς να «κοπιάζουν»

bondsΣτο πρώτο τραπέζι ενός τεράστιου πάρτι ραντιέρηδων έχουν καθίσει οι Έλληνες τραπεζίτες, προσβλέποντας μέχρι το τέλος του χρόνου σε κέρδη που μπορούν να φθάσουν και το 1 δις. ευρώ, χωρίς μάλιστα να ρισκάρουν τα πολύτιμα –εν μέσω κρίσης- κεφάλαιά τους!Αναλυτές που παρακολουθούν στενά τις τραπεζικές μετοχές επισημαίνουν ότι η κρίση έχει και μια κερδοφόρα πλευρά για τις ελληνικές τράπεζες, που δεν έχει γίνει αρκετά ορατή ως τώρα: ενώ χάνουν από τη μειωμένη πιστωτική επέκταση σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, από την αύξηση των επισφαλειών και από τα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια, κερδίζουν τεράστια ποσά εκ του ασφαλούς, από την τεράστια διόγκωση των δανειακών αναγκών του Δημοσίου.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια οι ελληνικές τράπεζες απέκτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο το πρώτο τετράμηνο του έτους στις νέες εκδόσεις χρεογράφων του Δημοσίου, αγοράζοντας σχεδόν τους μισούς τίτλους που διατέθηκαν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, οι ελληνικές τράπεζες αγόρασαν ομόλογα αξίας σχεδόν 20 δις. ευρώ, ενώ ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου ανακοίνωσε χθες, ότι μέσα στο πρώτο τετράμηνο το Δημόσιο κάλυψε ήδη τον ετήσιο στόχο δανεισμού (42 δις. ευρώ) και στοχεύει να δανεισθεί σύντομα άλλα 8 δις. ευρώ, για να δημιουργήσει «μαξιλάρι» προστασίας από τη διεθνή κρίση.

Διαβάστε τη συνέχεια >>>>

Ορθοπεδικός «μαϊμού» στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων!

Φοιτώντας μόνο ένα έτος στην Ιατρική και προσκομίζοντας πλαστά πτυχία, εργαζόταν για μια πενταετία ως… «γιατρός!»
Tην πρακτική του «ό,τι δηλώσεις είσαι», φαίνεται πως ακολούθησε για σχεδόν μια πενταετία ένας ειδικευόμενος «γιατρός-μαϊμού» o οποίος μέχρι και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, χρησιμοποιώντας πλαστούς τίτλους σπουδών, κατάφερνε να εξαπατά τους πάντες και να εργάζεται εδώ και τρία χρόνια, ως ειδικευόμενος ορθοπεδικός στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα»!!!


Όλα τα παραπάνω, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ύστερα από έρευνες που πραγματοποίησαν τόσο η Διοίκηση του εν λόγω Νοσοκομείου, που αμέσως απέπεμψε τον απατεώνα-«γιατρό», όσο και η Διοικητική Διευθύντρια του Ιδρύματος, αλλά και ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων, οι οποίοι επιλήφθηκαν αμέσως μιας επώνυμης καταγγελίας που τους έγινε σχετικά με το γεγονός, τον περασμένο Δεκέμβριο.


Την υπόθεση,έφερε με σημερινό της πρωτοσέλιδο στην επικαιρότητα η εφημερίδα "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" της Ηπείρου.Η ιστορία του Μακεδόνα απατεώνα-«γιατρού», οι πενταετείς «ιατρικές» υπηρεσίες του οποίου, δεν αποκλείεται να έχουν προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην υγεία, όλων όσων διαχρονικά εξέτασε, ξεκινά το 2004, όταν καταθέτοντας το πλαστό πτυχίο του κατάφερε να κάνει για ένα χρόνο το Αγροτικό του, ενώ επιλέγοντας ως μελλοντική του ειδίκευση την ορθοπεδική, τον επόμενο χρόνο ακολούθησε η εκπαίδευση του στη χειρουργική!!!


Στη συνέχεια και ενώ εξασφάλισε άδεια άσκησης επαγγέλματος από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε να κάνει την απαιτούμενη ιατρική του ειδικότητα, στο τρίτο έτος της οποίας βρίσκονταν φέτος! Έπειτα από καταγγελία που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, προς τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων, ενεργοποιήθηκαν αμέσως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, τόσο του ίδιου του Συλλόγου, όσο και του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», οι έρευνες των οποίων οδήγησαν στην αποκάλυψη της απάτης.
Μάλιστα, η διασταύρωση του πλαστού πτυχίου του, οδήγησε στη διαπίστωση, πως υπήρξε φοιτητής της Ιατρικής Σχολής μόνο για ένα έτος και συνεπώς βεβαιώθηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, πως όπως είναι φυσικό, η… πρώην Σχολή του, ουδέποτε του χορήγησε τίτλο σπουδών.

Αμέσως ενημερώθηκε η Διοικητική Διευθύντρια του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», ενώ με εντολή του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Σαββίδη, αμέσως απομακρύνθηκε από το Ίδρυμα ο «γιατρός-μαιμού», ενώ δεν αποκλείεται του θέματος να επιληφθούν και οι επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος της απάτης σε όλο το εύρος της. Mπορεί βέβαια ο πρωταγωνιστής αυτής της θλιβερής ιστορίας, αμέσως μετά την αποκάλυψη της «δράσης» του, να επέστρεψε στο Νοσοκομείο τις αμοιβές των… «δεδουλευμένων» των τριών χρόνων που εργαζόταν σε αυτό, όμως όπως τονίζεται αρμοδίως, ο ίδιος δεν θα αποφύγει τα Δικαστήρια, στα οποία συντομότατα θα κληθεί να εξηγήσει τα «έργα και τις ημέρες του» ως «γιατρός!».


Αυτό όμως που πραγματικά προκαλεί έκπληξη, είναι το γεγονός, πως από «πηγή» του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», τονίζεται, πως υπάρχουν πληροφορίες για καταγγελίες που επίκεινται από μέρα σε μέρα και οι οποίες αφορούν και άλλες περιπτώσεις τριών (3) τουλάχιστον ακόμη «μαϊμού-γιατρών», οι οποίοι χάρη σε πλαστά πτυχία, προσφέρουν τις «ιατρικές» τους υπηρεσίες ως γιατροί του Ε.Σ.Υ....
epirusgate.blog

Έκλεψαν επικίνδυνο ιό από εργαστήριο του αμερικανικού στρατού!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις τάξεις του αμερικανικού στρατού υπόθεση εξαφάνισης φιαλιδίων με πιθανώς θανατηφόρους ιούς από εργαστήριο στο Μέριλαντ.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την ανώτατη διοίκηση του στρατού, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει φέρει στο φως δείγματα εγκληματικής ενέργειας.

Τα φιαλίδια περιείχαν δείγματα του ιού Venezuelan Equine Encephalitis. Πρόκειται για μια μορφή εγκεφαλίτιδας η οποία προσβάλλει τα άλογα και μπορεί να μεταδοθεί στους ανθρώπους μέσω του δαγκώματος κουνουπιού. Στο 97% των περιπτώσεων, η ανθρώπινη «έκδοση» του ιού δεν είναι κάτι χειρότερο από συμπτώματα γρίππης- ωστόσο, υπάρχει ένα ποσοστό 1% το οποίο είναι θανατηφόρο.

Τα φιαλίδια βρίσκονταν στο Φορτ Ντέτρικ, κέντρο του προγράμματος βιολογικών ερευνών του αμερικανικού στρατού.

ikypros, ixnos

Η γρίπη των χοίρων και… τα γουρούνια στο σακί!


Είμαστε ζώα σταβλισμένα και κομπάρσοι
σε μία διεθνή υπερπαραγωγή της Νέας Τάξης


Τρώμε πλέον όλες τις αηδίες που μας σερβίρουν. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, που βαθιά μέσα μας το γνωρίζουμε και το έχουμε αποδεχθεί όλοι ή σχεδόν όλοι. Η συστηματοποίηση της χειραγώγησης των μαζών έχει γίνει καθεστώς και προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος αριθμός των «γουρουνιών» που «τσουβαλιαστούν» χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα.


Δεν μπορώ να γνωρίζω που αποσκοπούν οι νοσηροί εγκέφαλοι που ανακαλύπτουν και εφαρμόζουν με τέτοια προσήλωση τις τακτικές αυτές, αλλά μου είναι αδιανόητο να συνεχίσω να συγκαταβαίνω στην «μαζική πλύση εγκεφάλου» που μας επιβάλλουν οι «άρχοντες» του πλανήτη αυτού. Αυτή η υπόθεση με τις ασθένειες που ξεκινούν ως επιδημίες και επανειλημμένα μας έχουν απειλήσει ως πανδημίες, κοντεύει να γίνει ανέκδοτο για μικρά παιδιά. Θέλετε η ασθένεια των πτηνών, θέλετε η ασθένεια των αγελάδων, τώρα η ασθένεια των χοίρων, έχω την εντύπωση πως για πολύ ζώα μας περνάνε κάποιοι. Ζώα που θέλουν να μας σταβλίσουν και να πάψουμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι.


Η συνέχεια εδώ

Τι είναι η γρίπη των χοίρων; Μέτρα Ατομικής Προφύλαξης

Πανδημία;;;

Δύο πολύ μεγάλες αμερικανικές φαρμακοβιομηχανίες θα επωφεληθούν από την γρίπη των χοίρων.. Δεν είμαστε προκατειλημμένοι αλλά να ξέρουν ότι δεν τρώμε και κουτόχορτο!

Θα ...φάμε με χρυσά κουτάλια!


Κάντε κλικ να ανοίξει η εικόνα


Ο Φάνης Ξημεράκης δημιουργεί για το καφενείο

Ρύθμιση Έκτρωμα - Έτσι ξεκινάει η μεταρρύθμιση για την Παιδεία από την κυβέρνηση;

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (www.diorismos.gr), με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου και τη σύμφωνη γνώμη της εκπαιδευτικής κοινότητας, κατατέθηκε σήμερα σε νομοσχέδιο, ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων, διάταξη σχετική με την αναγνώριση προϋπηρεσίας των αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών γενικών ειδικοτήτων στις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Η συζήτηση και ψήφιση της εν λόγω διατάξεως στη Βουλή αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, «η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ τηρεί τις δεσμεύσεις της και σήμερα, με τη σχετική τροπολογία που καταθέσαμε και την οποία συνυπογράφουν οι συναρμόδιοι Υπουργοί, αλλά και έχοντας την συγκατάθεση των εταίρων μας στην εκπαιδευτική κοινότητα, αναγνωρίζουμε την προϋπηρεσία των καθηγητών των γενικών ειδικοτήτων στις Σχολές του ΟΑΕΔ.

Με τον τρόπο αυτό, δίνουμε την ευκαιρία πρόσβασης των καθηγητών αυτών στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών και συνεπώς τη δυνατότητα πρόσβασης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

Σχόλιο paideia-gr:
Πέρασε τελικά η ρύθμιση έκτρωμα... Είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν (δείτε εδώ) γι αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Όπως έχουμε επανειλημμένως αναφέρει, το σημαντικότερο πρόβλημα της Παιδείας στη χώρα μας είναι οι εξαρτήσεις από πολιτικά κόμματα και κοινωνικές ομάδες. Το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου έχει ως καθαρό στόχο να χτυπήσει το θεσμό των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ που "ενοχλούν"!

Αρκεί να αναφέρω ότι η επιλογή των εκπαιδευτικών για τις λεγόμενες «μαθητείες» του ΟΑΕΔ γίνεται με εντελώς μη αντικειμενικά κριτήρια, χωρίς μάλιστα να ελέγχεται από το ΥΠΕΠΘ. Είναι γνωστό ότι πέφτουν τρελά βύσματα για μια τέτοια θέση… Με τη ρύθμιση αυτή το ΥΠΕΠΘ τοποθετεί εκατοντάδες (μπλε, πράσινους, ροζ κλπ) εκπαιδευτικούς στη λίστα πάνω από παιδιά που παλεύουν με τίμιο τρόπο για το διορισμό.

Βέβαια τα λαμόγια της ΟΛΜΕ υποστηρίζουν την ρύθμιση αυτή, αφού είναι γρανάζια του συστήματος... Θα βολευτούν και άλλοι δικοί τους άλλωστε. Ούτε η αντιπολίτευση πρόκειται να πει τίποτα (μοιρασμένα κουκιά)! Για άλλη μια φορά βρίσκουν τρόπο να υποσκελίσουν τον ΑΣΕΠ, που για τους περισσότερους εκπαιδευτικούς αποτελεί το κύριο (αντικειμενικό) μέσο απόκτησης μονάδων για τη λίστα των αναπληρωτών. Το φοβερό είναι ότι αυτό το σημαντικό θέμα έχει σχεδόν αποσιωπηθεί…

Τέτοιους εκπαιδευτικούς θέλουμε; Ομήρους πολιτικών σκοπιμοτήτων;
Έτσι ξεκινάει η μεταρρύθμιση για την Παιδεία από την κυβέρνηση;
Εμείς βέβαια δεν περιμέναμε περισσότερα...

Paideia-gr

Ο Θοδωρής Τενέζος μιλάει στον Νίκο Μάνεση

Δραματική μετάλλαξη του ιού!!!

... μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Αβραμό ότι τα σύνορα της χώρας είναι θωρακισμένα απέναντι στην πιθανότητα επέκτασης της γρίπης των χοίρων στην Ελλάδα...

Τα γουρούνια έβγαλαν φτερά, μπας και καταφέρουν να περάσουν τα απόρθητα σύνορά μας και τους άγρυπνους ελεγκτές του υπουργείου!!!


Πάντως, εγώ θυμάμαι και κάποιον κύριο Αλογοσκούφη που μιλούσε για μια
"θωρακισμένη" οικονομία, απρόσβλητη από την διεθνή κρίση και τώρα έχουμε χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια!!! Σοβαρευτείτε και δείτε το θέμα σοβαρά...

ΚΕΝΤΡΙ

ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ, ΠΑΛΙ, ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ !...

Τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο βρήκε να φέρει στην Αθήνα ο κ. Καραμανλής, προκειμένου να περάσει το προφίλ του ευρωπαϊστή και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του πολίτη για τις ευρωεκλογές.

Ο Πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής κ. Μπαρόζο είναι ο πιο αντιδημοφιλής – αυτή τη στιγμή – ευρωπαίος πολιτικός, καθώς επικρίνεται, όχι μόνο ως εκπρόσω-πος της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής ιδεολογίας, αλλά και ως ο προεδρεύων με τα περισσότερα λάθη και αποτυχίες, τα οποία είναι αντανάκλαση των περιορισμένων δυνατοτήτων που διαθέτει !

΄Ηδη έχει δημιουργηθεί «ειδικό κίνημα» εναντίον της επανεκλογής του κ. Μπαρόζο και το χαρακτηριστικό είναι, πως περιλαμβάνει δυνάμεις και πολιτικούς απ΄ όλο το πολιτικό φάσμα, ακόμα και από το χώρο της ευρωπαϊκής δεξιάς.

Η άγαρμπη κίνηση του κ. Καραμανλή, καθώς και η προκλητικά ευνοϊκή μεταχείριση του πορτογάλου πολιτικού, τόσο από τον Πρόεδρο της Βουλής, (του έδωσε το χρυσό μετάλλιο του ελληνικού κοινοβουλίου), όσο και από τον Δήμο Αθηναίων, (του χάρισε το χρυσό κλειδί της πόλης), που τον τίμησαν λες κι έχει κάνει κάτι το σημαντικό για τη χώρα μας, έδωσαν την ευκαιρία στα κόμματα της αντιπολίτευσης να κάνουν «πολιτικό παιχνίδι» σ΄ ένα πρόσφορο γι αυτά γήπεδο !

Αν στόχος του κ. Καραμανλή, ήταν η αλλαγή της πολιτικής ατζέντας, με την επικάλυψη των εξελίξεων στα σκάνδαλα και την εσωτερική πολιτική, τότε η επίσκεψη του κ. Μπαρόζο ήταν μια ατυχής εξέλιξη, που μάλλον χειρότερα έκανε τα πράγματα για τη Ν.Δ. κι όχι καλύτερα…

Υ.Γ. …Η ισοφάριση της γκάφας, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, μόνο με μια, αντίστοιχη, πρόσκληση προς τον …Αλμούνια, θα μπορούσε να επέλθει !...

Λογοπλοκίες

ΤΟ MEGA ΧΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ...!

Φαίνεται πως κάποιοι ξεχνούν ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες που χρησιμοποιούν, χωρίς νόμιμες άδειες, είναι περιουσία του Ελληνικού λαού! Και ως εκ τούτου ο λαός απαιτεί από όλους αυτούς που γίνονται διάσημοι, πλουτίζουν και αναθέτουν στον εαυτό τους κατά καιρούς το ρόλο του εθνικού (αλάνθαστου) κριτή των πάντων, ο λαός λοιπόν απαιτεί από τύπους σαν τον Πρετεντέρη να τον Σέβονται!!...


Είναι τόσο πολύ γελοία και απροκάλυπτη η προσπάθεια του εν λόγω τηλεστάρ να υπερασπιστεί την κυβέρνηση του κουρασμένου και τον κουρασμένο προσωπικά, που δημιουργεί αρκετές φορές εκτός από γέλια, θυμό και οργή!!


Στημένες δημοσκοπήσεις, κομμένες και ραμμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν την εντύπωση ότι η κατάσταση ελέγχεται από το κυβερνών κόμμα και ώστε η απέχθεια του λαού γι αυτούς να μετριάζεται και μάλιστα με τρόπους που αγγίζουν τα όρια του Θαύματος, να μετατρέπεται σε συμπάθεια και κυρίως σε Καταλληλότητα (!!)


Όμως όλα τα θαύματα κρατάνε λίγο!! Και όποτε δοθεί η ευκαιρία στον Ελληνικό λαό θα εκφράσει τα αληθινά και ειλικρινή συναισθήματά του για τον κουρασμένο και τη σπείρα του, κάνοντας αρχή από τις ευρωεκλογές!!
Μέχρι τότε το μόνο που καταφέρνουν αυτοί που επί αδράς αμοιβής εμφανίζουν σα μόνο σωτήρα τον καταθλιπτικό ηγέτη της Ραφήνας, αυτοί που εφευρίσκουν πότε κάποιον Τσίπρα και τον προικοδοτούν με ποσοστά 20% (!!!) και πότε κάποιους Οικολόγους (!!!???) που τους εμφανίζουν με ποσοστά κοντά στο 6% (!!!!),είναι όχι φυσικά να ανακόπτουν την πορεία του Παπανδρέου προς την εξουσία, αλλά μάλλον να τον κάνουν πιο συμπαθή στο λαό και να τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στην αυτοδυναμία!!!


Ας μην ξεχνάμε, και μάλλον στο Μαξίμου το ξεχνάνε, ότι η πορεία ανάκαμψης του Παπανδρέου ξεκίνησε από την απέχθεια του κόσμου ,στην προκλητική στήριξη που προσέφερε το ίδιο σύστημα μέσων ενημέρωσης ,στον εσωκομματικό του αντίπαλο Ε. Βενιζέλο. Και τότε έβγαζαν άχρηστο το Γιώργο και το Βενιζέλο τόσο κατάλληλο όσο και ο...Ελευθέριος Βενιζέλος για να κυβερνήσει τη χώρα, με αποτέλεσμα ο Βενιζέλος να υποστεί ταπεινωτική ήττα!! Αν αυτό επιδιώκουν και τώρα τα σαΐνια του Μαξίμου, είναι σε πολύ καλό δρόμο!!


Blackmail blog

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Λιτότητα μέχρι το 2010

Στόχος της κυβέρνησης είναι να μειωθούν τα δημοσιονομικά ελλείμματα δραστικά, μέχρι το τέλος του 2010. Αυτό δεσμεύτηκε στην πρωινή συζήτηση ο Πρωθυπουργός μας κ. Καραμανλής στον Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο.

Όταν η πολιτική ασκείται από δικαστές!!

Τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών των Δημοκρατικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών των Δημοκρατικών

Αθήνα, 27 Απριλίου 2009


Σε ραδιοφωνική συνέντευξη με τον διευθυντή του Ρ/Σ ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε, ο πρόεδρος των Δημοκρατικών (www.dimokratikoi.gr) Μελέτης Μελετόπουλος παρουσίασε τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος.


Επικεφαλής της λίστας των Δημοκρατικών θα είναι ο δικηγόρος - δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης.


Μετέχουν επίσης, ο πρέσβης ε.τ. Δημήτριος-Ανδρέας Νεζερίτης, ο επίτιμος Α/ΓΕΝ ναύαρχος Ιωάννης Σταγκας, ο ιστορικός- συγγραφέας Κώστας Σταματόπουλος και ο παραολυμπιονίκης Οδυσσέας Σαββόπουλος.


Το πλήρες ψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών και τα βιογραφικά των υποψηφίων θα παρουσιασθούν σε εκδήλωση που θα γίνει στην Αίγλη του Ζαππείου την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009 στις 13:00.

Το γραφείο τύπου

Πληροφορίες: Νικίας Οικονόμου, e-mail: nikias_economou@hotmail.com, τηλ.:6934577781

http://www.dimokratikoi.gr

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ???

Προς τους: (α) Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή

(β) Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κ. Γ. Παπανδρέου

Είμαι ένας από τα εκατομμύρια των πολιτών που καθημερινώς βιάζεται η μέση νοημοσύνη του.


Η διάρκεια του βιασμού μου, είναι όση και η διάρκεια της θητείας που ο Ελληνικός Λαός σας εμπιστεύεται να ασκήσετε την εξουσία και να του διασφαλίσετε τα στοιχειώδη πράγματα. Έναν αέρα καθαρό, καθαρό νερό, καθαρή γη που να μην παράγει προϊόντα δηλητηριασμένα, ιατρική περίθαλψη, σωστή και επαρκή αστυνόμευση, υποδειγματική παιδεία, αξιοπρεπή σύνταξη και μία εργασία.


Αυτά τα ελάχιστα και τίποτα περισσότερο. Και όλα αυτά, να τα κάνετε από τον κόπο του, από τον ιδρώτα του και από τον μόχθο του.


Ζητώ και από τους δυο σας να μου πείτε, γιατί βιάζετε καθημερινά την νοημοσύνη μου; Ποιος σας είπε ότι η εμπιστοσύνη που σας έδειξαν οι ψηφοφόροι σας και σας νομιμοποίησαν, είναι για να ξεπερνάτε κάθε όριο θράσους και καθημερινώς να τον εμπαίζεται με τον ποιο άγριο τρόπο;


Ποιος σας είπε ότι οι πολίτες ψηφοφόροι σας ανήκουν στην κατηγορία της "κότας", ώστε να διαπιστώνουν ποιος από τους δυο σας δηλώνει ότι τις βιάζει πιο απαλά, χρησιμοποιώντας και τις ανάλογες απαλυντικές αλοιφές;


Πως τολμάτε καθημερινά να βγαίνετε στα κανάλια εσείς προσωπικά, ή οι αντιπρόσωποι σας επί του τύπου, ή διάφοροι υπουργοί σας, ή ακόμη και εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου , δηλώνοντάς μου ποιος έκλεψε περισσότερο και ποιος λιγότερο;

Ποιος σας είπε ότι σας εψήφισα και ότι περιμένω από εσάς να μου αποδείξετε ότι κλέβετε λιγότερα;


Δεν έχετε αντιληφθεί προφανώς το που οδηγεί αυτή η πρακτική σας......

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη ,"ότι η οργή του Λαού είναι φωνή Θεού!"


Στα έξη χρόνια διακυβέρνησής σας κ. Καραμανλή, καθημερινώς πνίγομαι από την "μπόχα μιας τεράστιας βοθρολίμνης", όπου τα αδικήματα που διαπράττονται, δεν έχουν όρια. Καθημερινώς πνίγομαι από την δυσοσμία της λίμνης που πουλιέται, της καταπάτησης της γης των αγροτών από τους εκπροσώπους του Θεού - "τρομάρα τους" - τύπου Εφραίμ κλπ., με κομπίνες μεγαλοφυείς. Και από την άλλη ακούω τις δηλώσεις των υπουργών σας, ότι η αρχή του κακού ήσαν κάποιοι υπουργοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ή κάποιοι δήθεν υπάλληλοι που δεν μπορούσαν να ελέγξουν οι δικοί σας υπουργοί.


Γιατί εμπαίζεται την νοημοσύνη μου κ. Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας; Ακόμη θυμάμαι τις προεκλογικές σας δηλώσεις, το "ΣΛΟΓΚΑΝ" σας - που χειροκρότησα - ότι εάν γίνεται κυβέρνηση, θα "καθαρίζατε την βρώμα από την πολιτική ζωή του τόπου".


Τι κάνατε κ. Καραμανλή όλα αυτά τα χρόνια; Ακούω τον εκπρόσωπο του κόμματός σας που σε κάθε δήλωση ή σε κάθε καταγγελία απαντάει με έναν απαξιωτικό τρόπο, έναν τρόπο που ξεπερνάει τα όρια του θράσους και προκαλεί καθημερινώς την λογική μου.


Και ακούω από την άλλη μεριά τον εκπρόσωπο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, να ανταπαντά και να αναφέρεται στα ίδια θέματα, προκαλώντας λιγότερο ή περισσότερο την νοημοσύνη μου.

Κύριοι Καραμανλή και Παπανδρέου. Πότε επιτέλους θα αντιληφθείτε ότι ο μέσος πολίτης νοιώθει να βιάζεται καθημερινά; Νοιώθει τα δικαιώματά του να έχουν εξατμιστεί; Νοιώθει απογοητευμένος, απελπισμένος και πεινασμένος; Έχετε αλήθεια διερωτηθεί ποτέ και οι δυο σας, ποιος τον έφερε σε αυτό το σημείο; Σε αυτή την απελπιστική κατάσταση; Σε αυτό το χάλι;


Μήπως εμείς οι ψηφοφόροι σας διαχειριστήκαμε την οικονομία αυτής της χώρας; Οι ψηφοφόροι σας μήπως ερωτήθηκαν για τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τον μόχθο τους ; ΄Η μήπως θα χρεώσετε στους ψηφοφόρους σας ότι σας εξουσιοδότησαν να κάνετε "ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ";


Ενθυμούμαι τις «πύρινες» δηλώσεις σας για την κάθαρση στον χώρο της Δικαιοσύνης και την τιμωρία όσων ενεπλάκησαν στο παραδικαστικό κύκλωμα. Ενθυμούμαι τις δηλώσεις σας για απόσυρση όλων των "παρήλικων πλοίων του Αργοσαρωνικού και της Ακτοπλοΐας εν γένει," αλλά αντίθετα εσείς όχι μόνο "νομιμοποιήσατε και διατηρήσατε όλα αυτά τα "σαπάκια", αλλά παρατείνατε την ζωή τους, ακόμη μία δεκαπενταετία!!!!!!


Τι μέριμνα λάβατε για τους χώρους της ΥΓΕΙΑΣ και της ΠΑΙΔΕΙΑΣ; Με ποιόν τρόπο βοηθήσατε την τρίτη ηλικία; Τα αθάνατα γηρατειά, όπως τα ονομάζατε χαρακτηριστικά, μέχρι να τους αποσπάσετε την ψήφο τους;


Ένα "ΜΠΑΧΑΛΟ" και μισό καταντήσατε την όμορφη Ελλάδα μας, που φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα μην μας κλέψουν, μην μας δείρουν, μην μας κακοποιήσουν οι πάσης φύσεως και εθνικότητας λωποδύτες. Εν αντιθέσει με σας όλους, που μου κυκλοφορείτε με πολυτελή - αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα, οδηγούς και φρούρηση, που "ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΜΙΣΘΟΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ" ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;


Ευτυχώς ξύπνησα και "χορτασμένος" από το ΣΛΟΓΚΑΝ σας, θα πράξω ανάλογα στις επικείμενες εκλογές!


"ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ" λαοπλάνοι πολιτικοί αυτής της χώρας!


Καπετάν Γιάννης Εμμ. Νομικός


Στάλθηκε με mail στο Φρέσκο Πράμα