Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Δεν έχει τι να βάλει η ΕΛ.ΑΣ. στο καρναβάλι


Νέα τρομοκρατική ενέργεια έγινε χθες, στα γραφεία της Citibank στο Μαρούσι, πιθανότατα από τον Επαναστατικό Αγώνα (περισσότερα εδώ).


Χρησιμοποιήθηκε παγιδευμένο αυτοκίνητο, με εκρηκτική ύλη ANFO 60 κιλών! Πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά ενέργεια, καθώς ομοιάζει με αυτές της ΕΤΑ και του ΙΡΑ, ακόμα και της Al-Qaeda!

Για να καταλάβετε το μέγεθος του κινδύνου, παρόμοιες επιθέσεις παλιότερα σε διάφορες περιοχές του κόσμου, έχουν στοιχήσει πάνω από 200 ανθρώπινες ζωές η κάθε επίθεση!

Αυτή η απόπειρα (;), εκτιμάται ως επίδειξη δύναμης από τους τρομοκράτες, που δείχνουν την επιχειρησιακή τους δυνατότητα... Πάντως δεν έχει καμία σχέση με τις στοχευμένες επιθέσεις της 17Ν, αλλά πρόκειται για τυφλή βία. Άλλωστε και οι σημερινοί τρομοκράτες δεν έχουν σχέση με αυτούς της 17Ν. Καταλαβαίνεις το ανύπαρκτο ιδεολογικό και πνευματικό τους επίπεδο από τις προκηρύξεις τους.

Αυτό το γεγονός έρχεται να προστεθεί, σε μια σειρά τρομοκρατικών και άλλων ενεργειών. Μπαράζ εκρήξεων με γκαζάκια κατά παντός στόχου, ξυλοδαρμός του καθηγητή κ.Πανούση, πυροβολισμοί στο ALTER...

Μέσα σε όλα αυτά, η "υπερήφανη" Ελληνική Αστυνομία το μόνο που κάνει, είναι η έκκληση στους πολίτες για βοήθεια, ομολογώντας την αποτυχία της! Το ίδιο είχε κάνει και όταν έγινε η επίθεση στην Αμερικανική πρεσβεία και φυσικά δεν έγινε τίποτα...

Φαίνεται πως οι δυνατότητες της αστυνομίας εξαντλούνται στον ξυλοδαρμό φοιτητών, αγροτών, δικηγόρων και δημοσιογράφων...

Για την γενικότερη ανομία και την πρωτοφανή έκρηξη της εγκληματικότητας (σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της ίδιας της αστυνομίας) που επικρατεί στην χώρα μας ευθύνεται εις ολόκληρον η φυσική και η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας!

Αλλα αυτοί μένουν στην θέση τους! Ούτε καν μαϊμού παραιτήσεις δεν υποβάλλουν τώρα πια!
ideodoxeio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου