Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Αγρότες προσέλαβαν ιδιωτική εταιρεία φύλαξης για τα μπλόκα!

Ιδιωτική εταιρεία φύλαξης προσέλαβαν οι αγρότες στο μπλόκο του Τυρνάβου, προκειμένου να φυλάει τα τρακτέρ τους από ενδεχόμενες ανεπιθύμητες επιδρομές κατά την διάρκεια της νύχτας (που εκείνοι βρίσκονται στην... θαλπωρή των σπιτιών τους).

Όχι, δεν φοβούνται μήπως πάνε και τους ξεφουσκώσουν τα λάστιχα οι δυνάμεις της τάξης, όπως συνέβη στο παρελθόν. Ο φόβος τους είναι οι... κλέφτες.

Τις προηγούμενες μέρες άγνωστοι, πιθανόν αθίγγανοι, εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι τις νυχτερινές ώρες στα μπλόκα υπάρχουν μεν τρακτέρ αλλά όχι και... αγρότες. Πήγαν λοιπόν και που είχαν κλειδωμένες οι αγρότες μέσα στα τρακτέρ για να περνάει η ώρα όσες φορές βρίσκονταν στα μπλόκα. έκλεψαν με την άνεσή τους μπαταρίες, ραδιόφωνα, υπερσύγχρονα CD player, ακόμα και μικρές φορητές τηλεοράσεις.

Το σεκιούριτι πιάνει δουλειά λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ και έχει ευθύνη να φυλάει τα τρακτέρ ως τις 6.00 το πρωί. Οι αγρότες διαμαρτύρονται ότι τους έκλεψαν το... βιος τους. Αλλά αλήθεια, τι φτωχικός βίος είναι αυτός που επιτρέπει στους αγρότες να έχουν τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά μέσα στα οχήματά τους;

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου