Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Παναγόπουλος: Συνδικαλιστής με εισόδημα που ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ


«Η συμμετοχή του σε πλείστα όσα διοικητικά συμβούλια φορέων και οργανισμών –με τη συνδικαλιστική του ιδιότητα κυρίως αυτήν του προέδρου της ΓΣΕΕ- εκτοξεύει το ετήσιο εισόδημα του σε ποσό που υπολογίζεται άνω των 150.000 ευρώ».

Όπως καταλάβατε το παραπάνω απόσπασμα από δημοσίευμα του «Βήματος» αναφέρετε στα λεφτά που τσεπώνει
ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος, -δεν είναι ο μόνος. Ολοι οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ έχουν βρει τρόπους να παντελωνιάζουν αργομισθίες- για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύστημα. Ο χρυσοκάνθαρος αυτός εργατοπατέρας έγινε δέκτης πρόσφατα ενός «ατυχές» περιστατικού.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ:
«Ανανδρη, προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση κατά του Οργανωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος. Στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ που έγινε στο Σύνταγμα και σε μια οργανωμένη δολοφονική ενέδρα χτυπήθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη».

Παραλίγο δηλαδή να χάσει την ζωή του αυτός ο ανθός του συνδικαλιστικού κινήματος απ’ την «οργανωμένη δολοφονική ενέδρα» που του έστησαν εργαζόμενοι, χρησιμοποιώντας δολοφονικά εργαλεία, γιαούρτια και νερό!

Ως εκ τούτου προτείνουμε ο αρχισυνδικαλισταράς Παναγόπουλος να λαμβάνει, πέρα τα 150.000 ευρώ τον χρόνο που παίρνει τώρα, άλλο ένα επίδομα «επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας» το ύψος του οποίου να καθοριστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα λόγω των πολύτιμων υπηρεσιών που προσφέρει στο πολιτικό σύστημα.

[Πηγή]

1 σχόλιο: