Σάββατο, 7 Μαρτίου 2009

Το Κίνημα Zeitgeist


ZEITGEIST MOVEMENT GREECE

εκδήλωση στα πλαίσια της :

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ Z-DAY 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Που Θα γίνει στον Χώρο του Κινηματογράφου ΜΙΚΡ0Κ0ΣΜ0Σ PRINCE, Λ. Συγγρού 106, ΦΙΧ
Ώρες προβολής 11:00 με 14:00 και 14:30 με 17:30

Θα προβληθεί η δεύτερη ταινία Addendum και 30λεπτη παρουσίαση: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Το Κίνημα Zeitgeist δεν είναι ένα πολιτικό κίνημα. Δεν αναγνωρίζει κράτη, κυβερνήσεις, φυλές, θρησκείες ή τάξεις. Η κατανόηση μας δείχνει, ότι αυτές είναι ψευδείς, ξεπερασμένες διακρίσεις, που απέχουν πολύ από θετικούς παράγοντες για την πραγματική συλλογική ανθρώπινη ανάπτυξη και δυναμικό. Βάση των παραπάνω είναι η εξουσία, η διαίρεση και η διαστρωμάτωση, δεν είναι η ενότητα και η ισότητα, που είναι ο στόχος μας.

Έχουμε την πρόθεση να αποκαταστήσουμε τις θεμελιώδεις ανάγκες και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μέσω της προώθησης των πιο σύγχρονων αντιλήψεων σχετικά με το ποιοι και τι πραγματικά είμαστε, σε συνδυασμό με το πώς η επιστήμη, η φύση και η τεχνολογία (και όχι η θρησκεία, η πολιτική και το χρήμα) κρατούν τα κλειδιά της προσωπικής μας ανάπτυξης, όχι μόνο ως μεμονωμένα ανθρώπινα όντα, αλλά ως πολιτισμός, τόσο δομικά όσο και πνευματικά.

Ο στόχος είναι να αναθεωρήθει η κοινωνία του κόσμου μας σε όλα τα επίπεδα σύμφωνα με τις γνώσεις του σήμερα. Όχι μόνο για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις κοινωνικές και τεχνολογικές δυνατότητες, που πολλοί έχουν εκπαιδευτεί να θεωρούν ως αδύνατες ή ενάντια στην "ανθρώπινη φύση", αλλά και για να προωθήσει τα μέσα για την υπέρβαση αυτών των στοιχείων της κοινωνίας που διαιωνίζουν τέτοια παρωχημένα συστήματα.

Η κατανόηση του ότι είμαστε συμβιωτικά όντα και ότι ζούμε σε ένα συμβιωτικό σύμπαν θα πρέπει να έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο που σκεφτόμαστε και ενεργούμε προς τα πάντα και προς όλους.

To Zeitgeist Movement δεν υποστηρίζει καμία μορφή βίας!

3 σχόλια:

  1. Συνωμοσιολογοι ολου του κοσμου ενωθειτε! Μια χαρα Λιακο εχουμε στην Ελλαδα, ποιος ο λογος να εισαγουμε σκουπιδαριο απο το εξωτερικο;

    Οτι παπαριά σας πουλησουνε τη χαφτετε, ξυπνατε ρεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή