Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης 32χρονης Αθανασίας Γκίνη, που τραυματίσθηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής αστυνομικού με ληστή, στο κατάστημα "Γερμανός", στο Βύρωνα.

Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Φίλιππος Κουτσαύτης, που έκανε τη νεκροτομή, διαπίστωσε ότι η κοπέλα έφερε διαμπερές τραύμα από σφαίρα, που της διαπέρασε τον αριστερό βραχίονα, μπήκε κάτω από τη μασχάλη και αφού τρύπησε καρδιά και αριστερό πνεύμονα, βγήκε από το στέρνο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα η σφαίρα προήλθε από το πιστόλι "τοκάρεφ" των εννέα χιλιοστών, που είχε ο 23χρονος Αλβανός ληστής και όχι από το όπλο του αστυνομικού.
Επίσης, η εκδοχή ότι η σφαίρα ήταν του κακοποιού επιβεβαιώνεται και από το βίντεο, που έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος, στο οποίο φαίνεται η κοπέλα να πέφτει στο έδαφος τραυματισμένη, την ώρα που ο αστυνομικός έχει γυρισμένη την πλάτη του προς αυτήν και παλεύει με το ληστή.

Αναμένεται ο 38χρονος υπαρχιφύλακας, ο οποίος κρατείται, να αφεθεί ελεύθερος.

Στο μεταξύ, ο ληστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τρεις σφαίρες στο στήθος, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία είναι εκτός κινδύνου.