Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Ελληνας μέσα στους επικρατέστερους για την "καλύτερη δουλειά στο κόσμο". Ψηφίστε όλοι για να ....πάρει τη δουλειά


Ο Γιώργος Καρέλλας, γιός Έλληνα μετανάστη στην Ιρλανδία, βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στους επικρατέστερους υποψήφιους , που διεξάγεται μέσω του Ίντερνετ σε πάνω από 200 χώρες, για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου».Την υποψηφιότητά του έχουνε υποστηρίξει με ιδιαίτερη θέρμη χιλιάδες Ιρλανδοί από κάθε γωνιά του πλανήτη μας αλλά και πολλοί άλλοι που τον αγάπησαν όταν είδαν το βίντεο το οποίο σαν υποψήφιος καταχωρήσε σε ειδική σελίδα του κυβερνοχώρου.

Το διαφημιστικό βίντεο του Γιώργου Καρέλλα είναι γυρισμένο στην Ελλάδα και ειδικότερα στο Άστρο της Κυνουρίας και την γύρω περιοχή, όπου έχουν εγκατασταθεί οι γονείς του μετά την επιστροφή τους από την Ιρλανδία.

«Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 24 του μηνός και ο Γιώργος βρίσκεται αυτή την στιγμή στην........
4η θέση αλλά με μεγάλη διαφορά από την πρώτη, στην οποία βρίσκεται μια κοπέλα από την Ταϊβάν, που έχει γύρω στις 130 χιλιάδες ψήφους ενώ ο Γιώργος έχει 26 χιλιάδες. Αλλά φαντάζομαι ότι εάν κρατηθεί σε αυτή την θέση, τουλάχιστον θα μπορέσει να περάσει στους πρώτους 10. Ο Γιώργος ελπίζει και ευελπιστεί ότι θα είναι μέσα στους 10».

Ο Γιώργος Καρέλλας θέλει να κερδίσει τον διαγωνισμό για την Ιρλανδία και την Ελλάδα

Αλλά οι ευχές από μόνες τους δεν αρκούνε. Εάν ο Γιώργος είναι να κερδίσει τον διαγωνισμό χρειάζεται την υποστήριξη και τις ψήφους όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων από παντού στον κόσμο. Όσοι θέλουν να ψηφίσουν τον Γιώργο Καρέλλα για την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο» κάνετε κλικ εδώ για να ψηφίσετε και να δείτε και το βίντεο. Click here to vote and view the video.

Σημείωση: Για να μετρήσει κάθε ψήφος στον διαγωνισμό για την «καλύτερη δουλειά» πρέπει ο/η ψηφοφόρος να επιβεβαιώνει/ confirm στο ειδικό κουτάκι με την ένδειξη confirm στο email που λαμβάνει ως απάντηση κάθε φορά που ψηφίζει. Επίσης μπορούν όλοι να ψηφίζουν μία φορά το 24ωρο μέχρι την λήξη της προθεσμίας στις 24 Μαρτίου, 2009.

Ψηφίστε όλοι τον Γιώργο να πάρει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου