Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

"Εγώ αυτόν τον ογκόλιθο την ΣΙΔΕΝΟΡ δεν μπορώ να τον μετακινήσω" είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης στον Τενέζο!


ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ;

Έγραψε ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό αλλά σημασία δεν του έδωσαν. Κάνει εδώ και 40 μέρες απεργία πείνας έξω από την επιτροπή ανταγωνισμού του χέστ... του Ζησιμόπουλου, επειδή το πανίσχυρο καρτέλ του χάλυβα του έκλεισε την επιχείρηση όταν θέλησε να κάνει απευθείας εισαγωγές και να κόψει τους μεσάζοντες!

Ο Φώλιας και ο Χατζηδάκης, αυτά τα τεράστια πολιτικά όντα (τρομάρα μας!) εξαφανίστηκαν μόλις έλαβαν την διαμαρτυρία του. Ο άλλος ο Βλάχος, ναι αυτός ο ανδρείος υφυπουργός μας, άλλαξε 10 πάνες μόλις άκουσε για την ΣΙΔΕΝΟΡ. "Εγώ αυτόν τον ογκόλιθο την ΣΙΔΕΝΟΡ δεν μπορώ να τον μετακινήσω" είπε χαρακτηριστικά στον απεργό πείνας όταν ενημερώθηκε για το ζήτημα!

Ο Θόδωρος Τενέζος, όμως, επιμένει και είναι εκεί, έξω από την πόρτα του Ζησιμόπουλου, ο οποίος αναγκάζεται καθημερινά και μπαίνει γρήγορα - γρήγορα στο γραφείο του, κυνηγημένος από τις ενοχές της ανυπαρξίας του.

Με ελάχιστες πρόσφατες εξαιρέσεις (εφημερίδα Παρόν, Ζούγκλα.gr) τα ΜΜΕ απαξίωσαν να ασχοληθούν με τον Τενέζο και δεν του αφιέρωσαν ούτε αράδα, ούτε δευτερόλεπτο!

Αντίθετα, το διαδίκτυο ήταν από την αρχή δίπλα του και στάθηκε αρωγός σε αυτή την σοβαρότατη απόπειρα δημόσιας καταγγελίας του "σιδηρού" μπλοκ του εμπορίου. Ποιός άλλος θα τολμούσε, άλλωστε, να τα βάλει με οικονομικούς κολοσσούς όπως η οικογένεια Αγγελόπουλων;

Αυτή είναι για άλλη μια φορά η μεγάλη ξεφτίλα του κράτους - μπανανία που ζούμε, όπου, απροκάλυπτα και χωρίς καμιά αιδώ, μια ομάδα ανθρώπων κάνει ό,τι γουστάρει και έχει τον έλεγχο των πάντων!

Διαβάστε περισσότερα στις Atakes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου