Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Επιτέλους τι άλλο πρέπει να γίνει ακόμη σε αυτό το τόπο ;

Από: Στοχασμός-Πολιτική

Η καταγγελία αυτή έρχεται από ένα πολίτη που τόλμησε να τα βάλλει με το κατεστημένο.
Η ιστορία αυτή αρχίζει το 2005 και η μήνυση αρχειοθετήθηκε χωρίς ποτέ ο μηνυτής να λάβει γνώση. Επί τέσσερα χρόνια αυτά τα υλικά αφού κάηκαν στην αρχή στη συνέχεια σκεπάστηκαν με επιχωματώσεις. Κανείς ΔΕΝ έχει ενδιαφερθεί από τότε για τη τύχη των υπόλοιπων μολυσματικών αποβλήτων και που καταλήγουν.

Δυστυχώς ο λαός μας παρακολουθεί αμήχανος τη κάθε ημέρα που περνά να παίζεται ακόμη και ένα καινούριο επικίνδυνο παιχνίδι στη πλάτη του.


Τα ένοχα ΜΜΕ σιωπούν ή αποδυναμώνουν τα επιχειρήματα των καταγγελλόμενων.

Η Ανικανότητα των κυβερνώντων έχει φτάσει σε επικίνδυνα όρια κόκκινης γραμμής και στο ΜΗ Περαιτέρω . . . ο λαός μας ζει μέρες δικτατορίας.

Επιτέλους ας κάνει κάτι η αντιπολίτευση !!! Να εφαρμόσουμε τη συνταγματική επιταγή του άρθρου 120 ; (Υπάρχει κάτι άλλο ;) . . .Υπάρχουν οι εκλογές . . . ας πιέσουμε να γίνουν άμεσα.Οι καιροί ου μενετοί . . .

Έχουν καταλυθεί τα πάντα σε αυτό το τόπο . . . τίποτα ΔΕΝ λειτουργεί πια, εκτός από την "αμυντική" θωράκιση αυτής της απερίγραπτης κυβέρνησης των ημετέρων, των κουμπάρων και των ανίκανων να παράγουν πολιτική, το μόνο που καταφέρνουν με επιτυχία είναι να αντιπολιτεύονται το ΠΑΣΟΚ και να "κουκουλώνουν" σκάνδαλα.

Νέοι νόμοι αντικαθίστανται κατά το δοκούν από νέους νόμους σε νέους νόμους, κάθε ημέρα ο Έλληνας πολίτης πνίγεται και περιμένει την επόμενη ημέρα να έρθει η σειρά του. ΔΕΝ έχουν αφήσει τίποτα όρθιο το μόνο που τους νοιάζει τι θα πουν τα ΜΜΕ . . .

Το παρακάτω θέμα είναι αρκετά σοβαρό και πρέπει να έχει δυστυχώς μιμητές και σε άλλα νοσοκομεία. Ο πολίτης αυτός επανήλθε με νέα μήνυση και ζητάει να παρθούν τα αυτονόητα μέτρα για την Υγεία των κατοίκων του Κιλκίς. Παρακάτω όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που μας απέστειλε: Μήνυση για Μολυσματικά απόβλητα Νοσοκομείου Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου