Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Ο κύριος καθηγητής ….

Μετά από την «πετυχημένη» θητεία του στο Υπουργείο Οικονομικών, αφού «έκαψε» την οικονομία της χώρας (δεν είναι ο μόνος, προηγήθηκαν και άλλοι επί ΠΑΣΟΚ), και τώρα κάνει τον καθηγητή πυροσβέστη.

Επανέρχεται με ομιλίες και διαλέξεις σε Πανεπιστήμια της χώρας και προτείνει συνέχεια και συνέπεια στη οικονομική πολιτική που είχε χαράξει επί υπουργίας του για την αντιμετώπιση της κρίσης με εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
Επίσης εξέφρασε την άποψη ότι μέρος του πακέτου των 28 δισ. ευρώ πρέπει να διαχυθεί και σε γειτονικές χώρες για την ενίσχυση των ελληνικών επενδύσεων. Επίσης δήλωσε ότι τα «τελευταία δέκα χρόνια χάθηκε το μέτρο στην παγκόσμια οικονομία, πρέπει να ξαναβρούμε το μέτρο».
Επί της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών είχε εξυγιάνει τα δημοσία οικονομικά και είχε ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα ή μου διαφεύγει;
Αντί να προτείνει τη διάχυση του πακέτου τω 28 δισ. στους οικονομικά ασθενέστερους έλληνες θέλει να δοθεί σε γειτονικές χώρες.
Ενώ δεν μπόρεσε να βρει το μέτρο για την Ελληνική οικονομία θέλει να βρει το μέτρο για την παγκόσμια !!!
Πολλά «μπράβο» στους υπεύθυνους των Πανεπιστημίων που ακόμα τον καλούν να κάνει διαλέξεις και ομιλίες και δεν τον αφήνουν να κάνει παρέα στα άλλα κουρασμένα παλικάρια.
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου