Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Παπαγεωργόπουλε και Ψωμιάδη εσείς βάζετε αυτή τήν φορά φωτιά στό περίπτερο τής 74χρονης Χαρίκλειας Ανανιάδου

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 74ΧΡΟΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΕΣΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΗΝ 74ΧΡΟΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ


Μπορεί το κάψιμο ενός περιπτέρου ή το σπάσιμο μιάς επιχείρησης από την δράση της τυφλής και αντικοινωνικής βίας να είναι χουλιγκανισμός και βλακεία,αλλά ο καθημερινός Εμπρησμός στην ζωή των εργαζομένων από την εξουσία,είναι σαδισμός,αυταρχισμός και ωμή τρομοκρατία.
Στο τέλος του περασμένου χρόνου συγκεντρώσαμε 12.800 ευρώ για να ξαναστηθεί ξανά στα πόδια της και να σταματήσει το βασανιστήριο της ανεργίας για την 74χρονη Χαρίκλεια Ανανιάδου που το περιπτερό της έγινε στάχτη στις 2/11/08,κατά την διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ νεαρών και μονάδων καταστολής έξω από την παλαιά Φιλοσοφική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Μέσα σε ένα εργοστάσιο πολέμου και βαρβαρότητας που έχει διαμορφωθεί παγκόσμια από το κεφάλαιο και τις συμμορίες τού άγριου καπιταλισμού,εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι πού μένουν μέρα με την μέρα άνεργοι,πεινασμένοι,ανασφαλείς και άστεγοι,εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι που αναγκάζονται μέχρι και την "δύση" της ζωής τους να εργάζονται σιδηροδέσμιοι με τα χρέη και τις οφειλές στούς τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας του κρατισμού πού ευημερεί από τον ιδρώτα,τον μόχθο και τα ποτάμια αίματος των εκμεταλλευομένων.
Ανάμεσα στους τελευταίους θα συναντήσετε και την συντρόφισσα 74χρονη Χαρίκλεια Ανανιάδου πού αγωνίζεται παρά το βάρος των χρόνων μιας ολόκληρης ζωής,να στηρίξει και να θρέψει τους δικούς της ανθρώπους,μια μεγάλη φαμελιά εκεί στην Θεσσαλονίκη!
Μέσα σ΄αυτό το κολαστήριο πού παράγει ευθύνες,ανάγκες και υποχρεώσεις πού στο τέλος μας ξεπερνούν,μας πνίγουν και μας ισοπεδώνουν,κανείς μας δεν γλυτώνει τις "οικονομικές διαφορές" με τα διευθυντήρια,τα υπουργεία και τις αντιπροσωπείες αυτής της εργασιακής τρομοκρατίας!
΄Ετσι και η Χαρίκλεια Ανανιάδου μέσα σ΄αυτή την απάνθρωπη διαδικασία πού μόνο θύματα σπέρνει στον βωμό της επιβίωσης,"δημιούργησε" χρέη συνολικά 4.199,34 ευρώ στον δήμο Θεσσαλονίκης από δημοτικά τέλη και πρόστιμα πού δεν μπόρεσε νά καλύψει!
Στά μέσα τού περασμένου Νοέμβρη,η Επιτροπή Οικονομικών Διαφορών τού δήμου,λόγω της καταστροφής τού περιπτέρου της,αποφάσισε να δείξει "κοινωνικό πρόσωπο" και της ανακοίνωσε πως "της χαρίζονται όλες οι οφειλές"!
Ο καιρός πέρασε,το "κοινωνικό πρόσωπο" έγινε όπως η πρώτη ύλη του κερί και έλιωσε και μια πού η επιχείρηση οικονομικής αφαίμαξης των εργαζομένων είναι σε εξέλιξη για την "επανίδρυση του Κράτους",η Δημοτική εξουσία που τους δημότες τους βλέπει μόνο σάν νούμερα και εισπρακτικά ποσά,επανήλθε με την απαίτηση της καταβολής τού χρέους και πως "αν θέλει να βγάλει φορολογική ενημερότητα πρέπει να πληρώσει"!
Επειδή το ψέμα,η αδικία και η βία απέναντι στήν Χαρίκλεια Ανανιάδου θα βρεί την αντιστασή μας και άλλη μια φορά την υπερασπισή της,την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη απο μέρους μας,
Επειδή αυτοί μάς ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ και ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, δίνουμε προθεσμία μέχρι και την Πέμπτη 26/3/09,στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλο και τον νομάρχη Ψωμιάδη ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ αυτή την φορά στ΄αλήθεια και το τελευταίο ευρώ της εξοντωτικής ποινής-οφειλής της συντρόφισσας εργαζομένης 74χρονης Χαρίκλειας Ανανιάδου!
Στην περίπτωση πού δεν θα κάνουν αυτό πού πρέπει να κάνουν,θα ξεκινήσουμε άλλη μια φορά οικονομική αλληλεγγύη για τα 4.199,34 ευρώ και θα τους παραδώσουμε άλλη μια φορά,όπως τους αξίζει,στην ευαισθησία και στην κριτική της κοινωνίας που δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί οτι την ψεκάζει με χημικά απαξίας και κοροϊδίας!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ 74ΧΡΟΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ

12.800 ευρώ τό τελικό ποσό πού συγκεντρώθηκε γιά τό περίπτερο τής 70χρονης Χαρίκλειας Ανανιάδου,μπροστά στό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πού είχε καταστραφεί κατά τήν διάρκεια συμπλοκών μεταξύ νεαρών οπαδών τού αυτοσκοπού τής βίας καί τών μονάδων καταστολής στίς 2/11/08

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ Αναρχική/Αντιεξουσιαστική πρωτοβουλία από Αθήνα,Κορινθία και Αχαϊα 17/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου