Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΣΤΟ «εθνικά εορτάζον» ΠΟΝΤΙΚΙ...

ΣΤΟ «εθνικά εορτάζον» ΠΟΝΤΙΚΙ η πρώτη σελίδα είναι ολόκληρη ένα ακόμη σκίτσο που σχολιάζεται με καυστικό τρόπο η πολιτική επικαιρότητα. Η Μέρκελ, η ευρωβοήθεια, το λάβαρο της ανεξαρτησίας που έχουμε υψώσει, οι κερδοσκόποι και ο Γιώργος πρωταγωνιστούν στο πρωτοσέλιδο σκίτσο του «Π».

ΣΤΟ κεντρικό θέμα με τίτλο «Μας “σώζουν” χωρίς να πληρώσουν – και στο βάθος ΔΝΤ» θα βρείτε τα πάντα για το παζάρι «διάσωσης» της ελληνικής οικονομίας στις Βρυξέλλες, την ώρα που η κυβέρνηση έχει επιβάλλει στα μέλη της σιωπητήριο για τις κινήσεις και τις παρασκηνιακές επαφές του Παπανδρέου, προκειμένου να μην υπάρξουν υπέρμετρες προσδοκίες, λόγω της σύγχυσης που κυριαρχεί. (Σελ. 4-5-9)

ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ στην κυβέρνηση, «σιωπηλό» γκάλοπ στη ΝουΔούλα, όπου στο πλαίσιο της «αυτοκάθαρσης» σιγοψήνονται διαγραφές και αποφασίζεται δια… ερωτηματολογίου η τύχη περίπου 20 στελεχών και πρώην υπουργών. (Σελ. 10-11)

«ΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ» είναι η ενδέκατη εντολή που δεν έδωσε ο Μωυσής αλλά προσπαθεί να δώσει η Εκκλησία , κηρύσσοντας… τζιχάντ κατά της φορολόγησής της και αφήνοντας τον Ιερώνυμο να φυλάει το…παγκάρι. (Σελ. 22)

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑRFIN: Όλο το ρεπορτάζ για τη μήνυση του Ιδρύματος Ντυνάν κατά της Marfin του Ανδρέα Βγενόπουλου, με την κατηγορία της «διακεκριμένης εκβίασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου