Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

Έκανα για αρκετά χρόνια την δουλειά του ιατρικού επισκέπτη. Εργάστηκα για τρεις μεγάλες εταιρίες του χώρου, με ιδιοκτήτες που έχουν πλουτίσει με το εύκολο χρήμα. Τα γιατρουδάκια νάναι καλά και η γυφτιά τους να κολακεύονται με ένα ταξιδάκι δώρο για δήθεν συνέδρια στο εξωτερικό, αν κάνουν έναν αριθμό πωλήσεων σε συγκεκριμμένες σειρές φαρμάκων. Η αντιβίωση καταπίνει τους Έλληνες σαν δράκος και μεις κοιμόμαστε όρθιοι!

Αυτό, όμως που θα σας πω σήμερα είναι αηδιαστικό και με έφτασε στα όριά μου.

Αφορά στα ιδιωτικά μαιευτήρια και τα γιατρουδάκια τους γυναικολόγους γύρω από αυτά! Ολόκληρη βιομηχανία, σας λέω!

Βάζουν σε κανονικό πλειστηριασμό τις εγγύους εν αγνοία τους.

Οι τιμές και τα δώρα για τους ιδιώτες μαιευτήρες είναι δελεαστικότατες. Στην Θεσσαλονίκη, τα τρία - τέσσερα που υπάρχουν δίνουν μέσο όρο ένα πεντακοσάρι ευρώ στον μαιευτήρα (η αμοιβή του από την πελάτισσα είναι άλλη υπόθεση φυσικά) για κάθε γέννα που θα φέρει στο νοσοκομείο τους. Παράλληλα θέτουν στόχους στους ανόητους αυτούς γιατρούς. Αν κάνουν δέκα - είκοσι - τριάντα γέννες σε αυτούς μέσα στο χρόνο, τότε κερδίζουν... αντίστοιχα ταξιδάκια!

Τα κορόιδα νάναι καλά, οι μέλλοντες γονείς, που προτιμούν το ιδιωτικό μαιευτήριο αντί για το δημόσιο μόνο και μόνο επειδή προσφέρουν ξενοδοχειακή υποδομή, ενώ κάποια έχουν και κομμωτήριο, μανικιούρ - πεντικιούρ και ότι καλωπιστική μαλακία μπορείτε να φανταστείτε.

Την ίδια ώρα τα κρεματόρια αυτά δεν διαθέτουν εντατική, διότι ως επιχειρηματίες - απατεώνες που είναι, υπολογίζουν ότι τους κοστίζει πολύ. Πράγματι, μόνο το λειτουργικό κόστος μιας καλής μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) ανέρχεται στις 5.000 ευρώ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!

Οι ασθενείς (οι έγγυες είναι -δυνητικά- ασθενείς έστω κι αν γεννήσουν με φυσιολογικό τρόπο), είναι εκτεθειμένοι στις επιπλοκές και η λύση που έχουν στο τσεπάκι τους αυτοί οι επιτήδειοι είναι το... επάρατο ΕΣΥ! Αν κάτι δεν πάει καλά, καλούν ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σε στέλνουν εκεί που έπρεπε να πας εξαρχής ώστε να μην έχουν την ευκαιρία να σε αρμέξουν, ούτε να στείλουν για ταξιδάκια αναψυχής τους... επιστήμονες.

ΑΤΑΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου