Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Άλλη μια διάκριση για τον Α. Κούγια

Σάλος αντιδράσεων για τη ανάδειξη του Α. Κούγιας ως αθλητικό παράγοντα της σεζόν 2008-2009. Λάβαμε πλήθος συγχαρητήριων email για αυτή την επιλογή μας, αλλά δεν ήταν και λίγοι που συγχαρήκαν τον ίδιο τον κ. Κούγια για τη βράβευσή του. Συγκινητικότερη όλων ήταν η επιστολή που έστειλε ο Μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης προς τον γνωστό Δικηγόρο-Αθλητικό Παράγοντα, την οποία αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε αυτούσια, όπως θα διαβάσετε στις επόμενες γραμμές:


«Κουνελοπνίχτη,

Πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένος και χωρίς φίλους. Κανείς δεν σου έδωσε σημασία εκεί, εσύ ψαχνόσουν γύρω από φωτογράφους για φωτογραφήσεις με επισήμους που σε απαξιούσαν.

Η φαντασίωση σου με τους φαλακρούς σου έχει μείνει λόγω Γκουσγκούνη;
Εκεί σε έκραζαν φαλακροί και μαλλιάδες, μόνο φαλακρούς διέκρινες; Δεν σε παρεξηγώ, τα ληγμένα βλέπεις!Μαθαίνω τα προβλήματα σου που χρωστάς σε όλους, οι χορηγοί σου δεν σου δίνουν δεκάρα τσακιστή και από πάνω κάνεις μήνυση σε όσους χρωστάς, μήπως φοβηθούν και αποσύρουν τις προσφυγές και την βγάλεις πάλι καθαρή.

Μπράβο σου, αφού είναι κορόιδα, καλά τους κάνεις... και τα κορόιδα είναι πολλά! Βλέπε Λαμία, Γιάννενα, Πάτρα κλπ. Μια συμβουλή όμως: τα κορόιδα κάποτε ξυπνάνε...

Υ.Γ. Οσο για Συγχαρητήρια από Προέδρους ... θα πάρεις μόλις ξεκουμπηστείς από το ποδόσφαιρο. Για την ώρα ρούφα το αβγό σου!!


Γιώργος Τσακογιάννης
Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ηλιούπολης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου