Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Το πογκρόμ στην Ερμού και το "Παρεμπόριο STOP"

Τώρα τελευταία έχουν γίνει μεγάλη μόδα στην ακροδεξιά κάτι ομαδούλες που φτιάχνουν και τις ονομάζουν πχ "αγαναχτισμένοι πολίται" ή "αυτόνομοι πατριώτες", ή "ανένταχτοι πολίτες", κλπ. Και η πλάκα είναι ότι σε όλες αυτές τις ομαδούλες συναντάς πάντα τα ίδια πρόσωπα, που είτε θα είναι κατά πλειοψηφία στελέχη της Χρυσής Αυγής, είτε του Λά.Ο.Σ.. Τουτέστιν, ο ορθότερος χαρακτηρισμός για αυτές τις ομαδούλες θα ήταν κάτι σαν "ανένταχτα κομματόσκυλα", ή "μασκαρεμένα φασιστόμουτρα" κλπ.

Μια τέτοια ομαδούλα από "ανένταχτους ανησυχούντες" κλπ, είναι και το "ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP". Αυτοί παρουσιάζονται σαν έμποροι και πολίτες που τους έχει φάει η ανησυχία και τα ψυχολογικά για τους αλλοδαπούς μικροπωλητές που πουλάνε τσάντες και μπιχλιμπίδια στην Αθήνα.

Και ασφαλώς και πλήττονται και τα μαγαζιά τους από τους μικροπωλητές γιατί, αν δεν ήταν αυτοί να πουλάνε τις μαϊμού "Λουί Βιτόν" τσάντες, οι μεροκαματιάρες και οι νοικοκυρές θα έτρεχαν αμέσως να αγοράσουν τις original δίνοντας 500-600 €. Λογικά πράγματα..

Ένα άλλο είναι, πως αισθάνονται προσβεβλημένοι για την 'παρανομία που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας' χωρίς κανείς να κάνει τίποτα. Δηλαδή, για να το καταλάβουμε καλύτερα, οι ανήκοντες στους παγκόσμιους πρωταθλητές στη φοροδιαφυγή, που έχουν σκαρφιστεί ό,τι πιο απίστευτη κομπίνα υπάρχει για να κατακλέψουν το Κράτος και να το οδηγήσουν στη σημερινή κατάντια, αισθάνονται προσβεβλημένοι από κάποιους κακομοίρηδες που πουλάνε μπιχλιμπιδάκια.

Αυτοί λοιπόν οι "ανησυχούντες" υπέβαλαν και μήνυση στο Δήμο Αθηναίων και σε λοιπούς υπεύθυνους...

Διαβάστε τη συνέχεια στο jungle-report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου