Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Το εφετείο Αθηνών αγνοεί ευρωκαταδίκες και χορηγεί ασυλία σε βουλευτή!

Αντιγράφω από σημερινό δελτίο τύπου του ΕΠΣΕ:

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) γνωστοποιεί πως σήμερα ενώπιον του Γ’ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών (Πλημμελήματα) (Πρόεδρος Γεώργιος Χριστοδούλου – Μέλη Γαρυφαλιά Χαραλαμπίδη-Στατελοπούλου και Μαρία Ανδρεάδου-Δημητροπούλου – Εισαγγελέας Αγγελής Ιωάννης) δικαζόταν η πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας στις κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Ευγενία Τσουμάνη για συκοφαντική δυσφήμηση του ΕΠΣΕ (βλπ. «Υποψήφια Επικρατείας ΝΔ υπόδικη για συκοφαντική δυσφήμηση του ΕΠΣΕ. Εκκρεμούν σε βάρος της κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος, ψευδή βεβαίωση και έκθεση του κράτους ενώπιον άλλων χωρών και του ΟΗΕ!» στην ιστοσελίδα http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3523).

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Νίκος Λίβος (επίκουρος καθηγητής ποινικού δικαίου Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόσφατα διορισθείς τακτικό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Φυλακών) υπέβαλε αίτημα αναστολής της δίωξης με βάση το Άρθρο 62 του Συντάγματος καθώς και αίτημα διόρθωσης του παραπεμπτικού βουλεύματος που ανέφερε πως υπήρχαν επαρκείς ενδείξεις για να παραπεμφθεί η κατηγορούμενη και για παράβαση καθήκοντος, ψευδή βεβαίωση και έκθεση του κράτους ενώπιον άλλων χωρών και του ΟΗΕ.

Διαβάστε τη συνέχεια από τον E-LAWYER

1 σχόλιο:

  1. Προς το Blog σας

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή