Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Σεβασμό στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου ζητεί η οικογένειά του

Οι δικηγόροι Δημήτρης Τσοβόλας και Βλασία Σεργάκη ανέλαβαν παράσταση πολιτικής αγωγής της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Με κοινή δήλωσή τους οι δυο δικηγόροι επισημαίνουν ότι επιθυμία της οικογένειας και των ιδίων είναι να τηρηθεί απόλυτος σεβασμός στη μνήμη του Αλέξανδρου από κάθε πλευρά.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά στη δήλωσή τους: «Εχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι θα ακολουθηθούν όλοι οι νόμιμοι τύποι και η νόμιμη διαδικασία, ώστε να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη στη θλιβερή αυτή υπόθεση.

Πρόχειρες κρίσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα, και μάλιστα πριν από την ολοκλήρωση κάθε ανακριτικής ενέργειας από οποιαδήποτε πλευρά και ειδικά από παράγοντες της υπόθεσης είναι επικίνδυνες, δεν υπηρετούν την αλήθεια και δεν συντελούν στην απόδοση πραγματικής δικαιοσύνης.

Κάθε προσπάθεια σπίλωσης της μνήμης του αδικοχαμένου παιδιού είναι ανεπίτρεπτη και, εκτός της βαθύτατης πικρίας που προκαλεί, συνεπάγεται και βαρύτατες ποινικές συνέπειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου