Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ



Πριν λίγες μέρες βγήκε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο της μονής Βατοπαιδίου, μια στιγμή που περίμεναν πολλοί, μέχρι τη δολοφονία του 15χρονου.
Πέντε κόμματα έχουμε στη Βουλή, πέντε πορίσματα και βέβαια υπερψηφίστηκε της Ν.Δ.
Αυτό είναι Δημοκρατία. Ο δικαστής αυτοδικαίως(;;;;) ν'αποφασίζει για την ενοχή του ή την αθωότητά του.
Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν υπάρχει ίχνος ενοχής πολιτικού, ούτε της τωρινής, αλλά ούτε και της προηγούμενης κυβέρνησης. Β
έβαια για να τα λέμε όλα έβγαλε ένοχο πολιτικό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά δυστυχώς χάλασε ο υπολογιστής που το γράφανε και δεν φαίνεται τ' όνομά του..
Αυτοί θα μας κυβερνήσουν που βρίσκουν τόσο φθηνές δικαιολογίες..

Διαβάστε ορισμένα συμπεράσματα από το πόρισμα της Ν.Δ.
  1. Δεν υπάρχει ενοχή του κράτους που παρέδωσε το δάσος της Ουρανούπολης, εφόσον δεν υπάρχει προοπτική ανοικοδόμησης του. Έτσι είναι τώρα, οποιοσδήποτε μπορεί να καίει τα δάση επίσημα.
  2. Το κράτος παρέδωσε τη λίμνη της Βιστωνίδας διότι παραιτήθηκε από το δικαστήριο το οποίο βέβαια κέρδισε αργότερα. Τι κρίμα (;;;) αν τό 'ξερε το κράτος ότι θα δικαιωθεί θα είχε και τη λίμνη δικιά του.
  3. Επίσης το πόρισμα της Ν.Δ. λέει ότι δεν είναι παράνομο να πωλούνται αρχαιολογικοί χώροι(;;;) << Αλήθεια, η Ακρόπολη πόσο πάει;>>
Για άλλη μια φορά σε αυτό το κράτος μπήκε βαθειά το μαχαίρι στο κόκκαλο για τα σκάνδαλα (Χρηματιστήριο, Ομόλογα, Siemens, ....) , αλλά δυστυχώς τι να κάνουμε ρε παιδιά δεν υπάρχει κάποιος ένοχος να πληρώσει..!!, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου