Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Οι "ηλικιωμένοι αγανακτισμένοι κάτοικοι" του Αγ.Παντελεήμονα!

Η είδηση της επιθέσεως στον Άγιο Παντελέημονα με αυγά και γιαούρτια, προ ολίγων ημερών, στον Αλαβάνο και στην Πορτάλιου του Σύριζα είναι λίγο πολύ γνωστή. Παίχτηκε σε κανάλια, παράθυρα κ.ο.κ., οπότε δεν την επαναλαμβάνουμε. Για όσους δεν γνωρίζουν, πχ: κλικ (επίσης με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε πολύ υλικό).

Ως επί το πλείστον αυτό το γεγονός παρουσιάστηκε ως επίθεση "αγανακτισμένων πολιτών" του Αγίου Παντελέημονα, χωρίς να διευκρινιστεί βέβαια αυτό που εδώ και καιρό φωνάζουμε από αυτό το ιστολόγιο. Ότι δηλαδή η συγκεκριμένοι "αγανακτισμένοι πολίτες" δεν είναι παρά -κατά 99%- μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.


Πράγμα που φυσικά, ωρυόμενα, δεν αποδέχεται ένα κομμάτι της μπλογκόσφαιρας, δηλαδή αυτό με τις πολύ ειδικές ανάγκες, που υπάγεται στον χώρο της ακροδεξιάς.
Αλλά ακόμα και στα σχόλια του
Jungle-Report , διάβασα προχθές κάτι ανάλογο, εν είδει ..αθώας απορίας: Γιατί οι γιαουρτωτές του Ψωμιάδη θεωρήθηκαν "αγανακτισμένοι πολίτες" ενώ οι γιαουρτωτές του Αλαβάνου "φασίστες";
Η απάντηση πολύ απλά είναι: Διότι οι γιαουρτωτές του Αλαβάνου είναι φασιστόμουτρα με τη βούλα. Το γιατί, θα το δούμε στη συνέχεια.

Πλάκα έχουν και τα δελτία των ειδήσεων, που ως συνήθως έχουν κατάμαυρα μεσάνυχτα. Στο δελτίο του Χατζηνικολάου οι δημοσιογραφάρες μιλούσαν για "ηλικιωμένους αγανακτισμένους κατοίκους". Τα ίδια ακούστηκαν και από τον Στραβελάκη στο MEGA, που μάλιστα παρακολούθησε και με τα ίδια του τα μάτια το μοντάζ του ρεπορτάζ..
.

Για να δούμε όμως τώρα μερικούς από τους ηλικιωμένους αγανακτισμένους πολίτες μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε σήμερα το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών.


(κλικ για μεγέθυνση)


(κλικ για μεγέθυνση)

Βλέπουμε λοιπόν παντός είδους "ηλικιωμένων συνταξιούχων" χρυσαυγίτικων υπανθρωποειδών (που πράγματι θα άξιζαν μια σύνταξη, λόγω πνευματικής αναπηρίας). Από καραφλούς μπουλούκους και βουλιμικούς κοκαλιάρηδες, μέχρι και αρίους στην έκδοση της αρβυλοφόρας μύγας. Όλοι φυσικά εγγεγραμμένοι στο κλαμπάκι της "προικισμένης αρίας φυλής".


(κλικ για μεγέθυνση)


(κλικ για μεγέθυνση)


(κλικ για μεγέθυνση)

Ο "ηλικιωμένος" άξιος συντάξεως χονδρός "άριος" με την φαλάκρα που χαζογελάει, λες και του καθαρίζουν χρυσά αυγά, δεν είναι άλλος από τον Ηλία Παναγιώταρο. Μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής (ω ναι, έχουν και τέτοιο οι αναλφάβητοι), ο οποίος για ένα φεγγάρι υπήρξε και υποψήφιος με το Λά.Ο.Σ....

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jungle-Report

2 σχόλια:

  1. Στην περιοχη του Αγ.Παντελεημονα
    ο ΛΑΟΣ πηρε 15-18% και η χρυση αυγη 4%.
    η δε "αριστερα" καταποντιστηκε.
    Οι επαγγελματιες χασανε τα μαγαζια τους,
    οι κατοικοι ειναι πλεον ανασφαλεις
    στην γειτονια τους
    Επιτηδες πηγαν ο Αλαβανος και η Πορταλιου ,
    γιατι σιγουρα θα τους γιουχαριζαν για την φιλολαθρομεταναστευτικη πολιτικη τους
    και θα γινοταν τζερτζελες ,
    πραγμα επιθυμητο για την αριστερα ,
    για να καταγγειλει την "ακροδεξια".
    Παλαιοκομμουνιστικες μεθοδοι.
    Αναφερω οτι
    ο Αλαβανος δεν δουλεψε ποτε στην ζωη του.
    Απο 28 χρονων τον εκανε ο Φλωρακης ευρωβουλευτη.
    Η δε συντροφισα Ελενη Πορταλιου ειχε καταγγειλει το καθεστως Τσαουσεσκου ,πριν την πτωση του,αλλα οι συντροφοι του ΚΚΕ εσωτερικου κανανε την παπια,γιατι ειχανε συμφεροντα .
    Στον Αγιο Παντελεημονα δεν ζουν μονο δεξιοι.
    Ζουν και αριστεροι που σιχαθηκαν την αριστερα των λαθρομεταναστων και των εθνομηδενιστων.

    ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
    αριστερος (εκτος της καθεστωτικης αριστερας)
    (η σημερινη αριστερα δεν εχει λογο υπαρξης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @30 Οκτωβρίου 2010 8:43 π.μ.

    Είσαι ο "mindcup" ή "deltio11".

    ...επειδή η βλακεία μπορεί να έχει οπαδούς, δεν έχει όμως χορηγό.

    H ανακοίνωση ήταν μια προσφορά της Google.
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή