Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

«Ραντεβού…στα κρυφά!»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ εκτάκτως, λόγω απεργίας, την Τετάρτη 21 Απριλίου, το ΠΟΝΤΙΚΙ, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ραντεβού…στα κρυφά!» και ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη μυστική συνάντηση της Λούκας Κατσέλη με μεγαλοστέλεχος της αμαρτωλής και υπόδικης Goldman Sachs στην Αθήνα που θα συζητηθεί. Και ενώ ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου πληροφορήθηκαν εκ των υστέρων τη συνάντηση, δύο υπουργοί αρνήθηκαν να δουν τον Πίτερ Σάδερλαντ. Την ίδια στιγμή ο γκουρού των αγορών Τζορτζ Σόρος επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο την Ελλάδα και συναντήθηκε με κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα. Τι γυρεύουν άραγε οι αλεπούδες των αγορών στο παζάρι και γιατί η Κυβέρνηση δεν δίνει περισσότερα στοιχεία ;

ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ετοιμάζονται να καταπιούν αμάσητο τον ευρω-μηχανισμό στήριξης και επιχειρούν να…φτύσουν το κουκούτσι του ΔΝΤ. Έχουν λοιπόν αποδυθεί σε επικοινωνιακό αγώνα δρόμου για να μας πείσουν για την αναγκαιότητα της προσφυγής, αλλά και για το κλάμα που θα ρίξουμε…για το καλό μας.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ πέρασαν πια από …την πράξη στη θεωρία και βρήκαν επιτέλους πολιτικό περιεχόμενο στην κόντρα τους. Και το όνομα αυτού: ΔΝΤ. Ο Σαμαράς δεν το συζητάει, η Ντόρα δεν το δαιμονοποιεί.

ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ανοίγουν το χορό των κινητοποιήσεων με αιχμή το ασφαλιστικό, υποχρεώνοντας τη ΓΣΕΕ να ακολουθήσει το βηματισμό, έστω και αργά.

ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ετοιμάζεται και πυροδοτεί συζητήσεις και εντάσεις στα κόμματα από τους υποψήφιους μνηστήρες. Όλα τα ονόματα για τις περιφέρειες από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Και μετά την ανακάλυψη της γιάφκας δίπλα στην Ευελπίδων, τί; Όλες οι πληροφορίες για το πέναλτι, το αυτογκόλ και τη νίκη της αντιτρομοκρατικής.

ΑΦΟΡΗΤΕΣ είναι οι πιέσεις από δημάρχους, νομάρχες, περιφερειάρχες για να περάσει από την πίσω πόρτα και στη χώρα μας η πανάκριβη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, καύση των σκουπιδιών, την οποία όλως τυχαίως… έχουν αναλάβει και διάφοροι μεγαλοεργολάβοι. Οι οικολογικές οργανώσεις για μια ακόμη φορά διαμαρτύρονται, η υπουργός Περιβάλλοντος αφήνει το θέμα ανοιχτό και οι μεγαλο…σκουπιδιάρηδες πιέζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου