Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ...

Δεν θα μπορούσε να συνδεθεί η δολοφονία του 15χρονου Αλέξη με την επίθεση στα Εξάρχεια σε αστυνομικούς με καλάσνικοφ, υποπολυβόλο και χειροβομβίδα..

Μπορεί να συνδεθεί μόνο με τα χτυπήματα στην Αμερικανική πρεσβεία, την περίπτωση του Χαράλαμπου Αμανατίδη, τον ειδικό φρουρό έξω από το σπίτι του προέδρου του Αρείου πάγου και την επίθεση στην κλούβα. Τέτοια ήταν η σημερινή επίθεση.

Τώρα ΚΑΠΟΙΟΙ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πανικό που έχει δημιουργηθεί και προσπαθούν να τον σπείρουν περισσότερο για να γίνει μπάχαλο η χώρα.. Κι αυτό είναι οικουμενική προσπάθεια... το BBC είχε δεύτερο θέμα μετά τη Γάζα την επίθεση στους αστυνομικούς! Δημιουργώντας ΦΟΒΟ στους πολίτες, τους ΕΛΕΓΧΕΙΣ και με μικρή προσπάθεια μπορείς να τους ΠΕΙΣΕΙΣ να ΔΕΧΤΟΥΝ κάθε ΛΥΣΗ που θα τους κάνει να αισθανθούν ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Έτσι σε λίγο καιρό αφού θα έχει τρομοκρατηθεί ο καθένας μας με την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, θα δεχτούμε κάθε νόμο που θα μας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ από τους "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ".

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, αφού οι νόμοι που προστατεύουν την "ΠΑΤΡΙΔΑ", θα δίνουν το δικαίωμα να ξέρουν οι "ΑΡΧΕΣ" ακόμα και τι νούμερο σώβρακο φοράμε!!! Σαν τον "πατριωτικό νόμο " στις ΗΠΑ.


Κι αν θέλετε να μιλήσουμε για Ξένα Κέντρα...είναι δύσκολο οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ να πορώσουν, να οπλίσουν και να μανιπουλάρουν μερικούς αγανακτισμένους ;;;

3 σχόλια:

  1. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι από τις 27 σφαίρες που ρίχθηκαν χθες με το Καλάσνικοφ μόλις οι 6-7 κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των αστυνομικών , ενώ επτά βρέθηκαν σε χιαστί σχήμα στον τοίχο του Μουσείου σε απόσταση 100 μέτρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν έχει υπάρξει τέτοιου τύπου επίθεση με πυροβολισμούς για να σκοτωθούν αστυνομικοί από την 17Ν ή άλλη ένοπλη οργάνωση Μόνο μια φορά η 17 Ν πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών κι έριξαν χειροβομβίδα στην διάρκεια καταδίωξης στα Σεπόλια στις 20 Νοεμβρίου 1991.

    ΑπάντησηΔιαγραφή