Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΥΡΙΟ 9/1/09 ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ 10/1/09 ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για αύριο το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, στα Προπύλαια, ενώ συλλαλητήριο στο Πολεμικό μουσείο και πορεία προς την αμερικανική και την ισραηλινή πρεσβεία αποφασίστηκε για τις 11:30 το πρωί από το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων της Αθήνας.

Κλειστοί θα παραμείνουν κεντρικοί δρόμοι.Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου.Ως εκ τούτων θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων σε βασικούς οδικούς άξονες και εκτροπές από παρακαμπτήριες οδούς, από τις 10 το πρωί μέχρι και την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, θα γίνουν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια – στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Εν τω μεταξύ, εν όψει του συλλαλητηρίου φοιτητές και καθηγητές αποφάσισαν την περιφρούρηση του Πολυτεχνείου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου από σήμερα.

To Σάββατο στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοτζιά συναυλία αλληλεγγύης προς στον παλαιστινιακό λαό.

Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα ξεκινήσει από το άγαλμα του Βενιζέλου στις 12.00. Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχουν μέλη της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, καθώς και μαθητές, φοιτητές, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής και ο Σύλλογος Εργαζομένων Φροντιστηρίων Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

Στις 6 απόγευμα φοιτητές καλούν σε νέα πορεία που θα ξεκινήσει από την Καμάρα.

Το Δίκτυο Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας Θεσσαλονίκης, Φράγκων 14,

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ.

(πριν το προγραμματισμένο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο)

για να καταγγείλει τη δολοφονική
απόπειρα εναντίον της συνδικαλίστριας μετανάστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα και την εργοδοτική τρομοκρατία που χαρακτηρίζει τους χώρους της επισφαλούς, ελαστικής και μαύρης εργασίας και να απαιτήσει την τιμωρία των ενόχων αυτης της απάνθρωπης ενέργειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου