Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

38Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ...ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΤΟΥ... ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Άμεσο κίνδυνο διατρέχει η υγεία του Θοδωρή Ηλιόπουλου, μετά απο 38 ημέρες απεργία πείνας, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο συνήγορός του Νίκος Μαυρίδης.

Είναι προφυλακισμένος από τα επεισόδια Δεκεμβρίου, και σύμφωνα με τον κ. Μαυρίδη, η απόφαση της προφυλάκισης δεν έχει δικαιολογία.
Τόνισε ότι έχουν αγνοηθεί εντελώς οι καταθέσεις πέντε μαρτύρων και αποδεικτικά μέσα που καταδεικνύουν ότι έχει δικαστεί άδικα.

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΔΥΟ ΑΝΤΡΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

ΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ.

ΓΙΑΤΙ;;;
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου