Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Τα καλά νέα για το Δάσος..

Επιτέλους απαλλαγήκαμε από τη μάστιγα που ονομάζεται Δάσος.
Καταρχήν απαλλαγήκαμε από αυτά τα πεύκα που εδώ και χρόνια μας εκνεύριζαν με το ενοχλητικό ρετσίνι που κολλάει στα μαλλιά και τις χιλιάδες πευκοβελόνες που καταστρέφουν το καταπράσινο γκαζόν μας. Είναι ωραίο να κάθεσαι με το γιο σου στην κορυφή του βουνού και να αγναντεύεις τον ορίζοντα χωρίς τα πανύψηλα δέντρα να σου κόβουν τη θέα. Θα καταφέρουμε επιτέλους να χτίσουμε ένα δρόμο της προκοπής και δεν θα γρατζουνάμε κάθε τόσο την Καγιέν ούτε θα τρέχουμε κάθε λίγο για καινούριες αναρτήσεις.
Ίσως ανέβει λίγο η θερμοκρασία αλλά πως αλλιώς θα αποσβέσουμε το καινούριο κλιματιστικό που αγοράσαμε με την επιδότηση. Μπορεί να αδειάσουν οι υδάτινοι αποταμιευτήρες αλλά έτσι κι αλλιώς έχουμε σταματήσει εδώ και καιρό να πίνουμε νερό από τη βρύση. Θα εξαφανιστούν σίγουρα όλα τα ενοχλητικά πουλιά που μας κουτσουλάνε,και τα ελάφια και λαγοί και οι αλεπούδες που έτσι κι αλλιώς δεν τα βλέπαμε και ποτέ.
Θα χτιστούν νέα σπίτια, θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι και η οικονομία θα αρχίσει και πάλι να κινείται Η Αττική θα γίνει πιο φιλόξενη και θα απλωθεί σε κάθε άκρο επιτρέποντας σε όποιον το επιθυμεί να κατοικήσει στον ευλογημένο αυτό τόπο.
Το μόνο που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό είναι που θα βρεθούν τα 8 εκ. άνθρωποι που προβλέπει το τελευταίο πολεοδομικό σχέδιο.. αλλά για αυτό έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Κάτι θα σκεφτεί..
Καλά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου