Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΚΑΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ!!! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)



ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2009,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.


Τον Μαϊο του 2009,έγραφε μεταξύ άλλων το aftodioikisi.gr...

Στο σχέδιο πόλης αναμένεται να ενταχθούν 150.000 στρέμματα στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Οι διαδικασίες για συγκεκριμένες εντάξεις, έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρώνονται σταδιακά και κατά περίπτωση, αρχής γενομένης από το τέλος του 2009 για όσες είναι στη φάση των ενστάσεων και εντός της επόμενης πενταετίας για όσες βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης.


Η αυτοδιοίκηση gr παρουσιάζει σήμερα σε ποιό στάδιο βρίσκεται η επεξεργασία της μελέτης επέκτασης του σχεδίου πόλης σε 35 περιοχές.

«Δύσκολες» θεωρούνται περιοχές όπως η Αρτέμιδα , η Νέα Μάκρη, το Μαρκόπουλο, το Πόρτο Ράφτη και η Κερατέα, καθώς έχει ήδη δομηθεί το μεγαλύτερο μέρος τους, ενώ το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι η αυθαίρετη δόμηση, καθώς η Ανατολική Αττική έχει –μαζί με την Χαλκιδική- την «πρωτιά» στο θέμα αυτό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στην περιοχή υπάρχουν 250.000 αυθαίρετα.

Πάντως, στόχος της νομαρχίας είναι οι διαδικασίες να γίνουν με βάση τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και σε συνεργασία με τους δήμους, δηλαδή να δοθεί έμφαση στο ζήτημα της λειτουργικότητας των πόλεων και να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες των πολιτών.



ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου