Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΕΡΙΦΗ" ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Το στίγμα του έδωσε ο αρμόδιος για θέματα δημοσίας τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με το ανέλαβε τα καθήκοντά του, επαναφέροντας την Αστυνομία στη σκληρή γραμμή, πλήρη λογική δυνάμεων καταστολής..

Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι όσο συνεχίζονται τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων, τόσο χάνει τη στήριξη των λεγόμενων "νοικοκυραίων¨, οι οποίοι επιθυμούν την επαναφορά στη τάξη με κάθε τρόπο.

Έτσι στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της παρασκευής, η στάση της Αστυνομίας και των ΜΑΤ έστειλε το μήνυμα.. Με αφορμή επεισόδια που ξεκίνησαν μερικές δεκάδες, η Αστυνομία εξαπέλυσε γενική επίθεση κατά πάντων συλλαμβάνοντας και χτυπώντας όποιον βρισκόταν στο δρόμο της, από φοιτητές, δημοσιογράφους και δικηγόρους μέχρι και απλούς διερχομένους.
Στη Γ.Α.Δ.Α. οδηγήθηκαν 80 άτομα, τα οποία αφέθησαν ελεύθερα, μεταξύ των οποίων 12 δικηγόροι.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας αρκετοί δημοσιογράφοι χτυπήθηκαν και απομακρύνθηκαν προκειμένου να μην μεταφερθούν νέες εικόνες "ζαρντινιέρας", ενώ όποιος πολίτης τύχαινε να διαμαρτυρηθεί για την αγριότητα των αστυνομικών ή τον χτυπούσαν ή συλλαμβανόταν.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..!!!
    «Είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά καθένας που έχει τη διάθεση να παρανομήσει θα πρέπει να ξέρει ότι ο νόμος σε κάθε περίπτωση θα εφαρμοστεί. Αυτή είναι η απόφασή μας. Ηδη, νομίζω, ότι ξεκινήσαμε καλά, οι Αθηναίοι ένιωσαν προχθές ασφαλή την περιουσία τους και αυτό είναι ικανοποιητικό. Παρά τις όποιες κριτικές, εγώ νιώθω ικανοποιημένος από το πρώτο τεστ, αν θέλετε, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή