Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

21 χιλιάδες ευρώ πλήρωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στο Υπουργείο Παιδείας … για σταχτοδοχεία!


Μετά τα 83 κινητά που πλήρωνε το δημόσιο για την αυτού εξοχότης Ευριπίδη Στυλιανίδη, πλήρωσε και 21.335 ευρώ για σταχτοδοχεία! Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και την βγάζει στην δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης της «Καθημερινής».

Πιο συγκεκριμένα στο Υπουργείο Παιδείας, ένα τιμολόγιο με ημερομηνία 02/07/2008, έχει εκδοθεί για 17 τασάκια Faberge (αυτά ήξερε ο άνθρωπος από το σπίτι του, αυτά διάλεξε), καθώς και για ακόμη δύο ή τρία μπιχλιμπίδια, όπως και «μοτίφ σταυρό - μάτι Κ18» «γούρι διακοσμητικό με χρυσά Κ14 στοιχεία». Το συνολικό ποσό, μαζί με τον ΦΠΑ, είναι 6.405,028 ευρώ.

Το δεύτερο τιμολόγιο, με ημερομηνία 31/07/ 08, έχει εκδοθεί για 22 τασάκια Faberge (τι άλλο;) και για δυο μικροπράγματα, ένα και ένα «πιάτο επάργυρο»«ασημένιο πιάτο μπολ». Σύνολον, 14.930,004 ευρώ, πάντα με τον ΦΠΑ. Δόθηκαν, δηλαδή, 21.335 ευρώ για 39 τασάκια Faberge συν τα προαναφερθέντα ψιλολοΐδια.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, στο πρώτο τιμολόγιο, με τα 17 Faberge, το τεμάχιον έχει χρεωθεί προς 302 ευρώ, ενώ στο δεύτερο προς μόλις 268 ευρώ. Αυτό είναι σημαντικό, διότι, τουλάχιστον, το Δημόσιο κέρδισε μια έκπτωση των 34 ευρώ για το κάθε Faberge!

Piazza del Popolo

1 σχόλιο:

  1. η απόλυτη ξεφτύλα... μόνο για το υπουργείο του ήταν αυτός ο λογαριασμός ή για όλη τη βουλή; πώς μπορείς να το δικαιολογήσεις; ότι είχε να βγάλει υποχρεώσεις ;

    αξίζει τουλάχιστον γιουχάρισμα και φτύσιμο και να επιστρέψει τα χρήματα στο ταμείο γιατί λόγω της εσφαλμένης λογικής του και της ανεπαρκούς κριτικής ικανότητας δημιούργησε άλλη μια τρύπα στο ταμείο των ελλήνων.

    αυτός και όλοι οι παρόμοιοι του που νομίζουν ότι διαχειρίζονται σωστά από τη θέση που τους εμπιστεύονται

    το μόνο πρόβλημα είναι μήπως τους βγάλουν όντως τρελλούς και δεν αποδωθούν ευθύνες (((

    ΑπάντησηΔιαγραφή