Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Στην Κατερίνη πήγαμε περίπου 60-70 φοιτητές απο Θεσσαλονίκη. Όταν φτάσαμε στο κέντρο της πόλης αντικρίσαμε τσούρμο μπάτσων και ασφαλιτών σε κεντρικά σημεία.Το αποκορύφωμα ήταν στο δικαστικό μέγαρο, όπου υπήρχαν περίπου 20 μπάτσοι στην είσοδο και άλλοι πόσοι μέσα(διακριτότητα των εξουσιών κατά τα άλλα!!).
Μας έγινε σωματικός έλεγχος στην είσοδο του μεγάρου αλλά και στην είσοδο της αίθουσας, έξω από την οποία υπήρχε αρκετός κόσμος. Σε μια γωνία επί 20 λεπτά ένας ασφαλίτης έβγαζε φωτογραφίες τα ίδια άτομα που περιμέναμε έξω από την αίθουσα και όταν τον ρωτήσαμε από πού είναι(είχε εμφάνιση δημοσιογράφου)μας είπε ότι είναι φωτογράφος από αθηναϊκό πρακτορείο!Προφανώς του ζητήσαμε κάποιο αποδεικτικό και τότε προσπάθησε να την κάνει, και εκεί οι άλλοι ασφαλίτες και οι ένστολοι τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα!

Εμείς αρχίσαμε να φωνάζουμε στους ένστολους των οποίων ο ανώτερος μας ορκίστηκε στην τιμή του(!!!!!) ότι δεν τον ξέρει κ.λπ κ.λπ.Τέλος πάντων, αποχωρήσαμε αλλά φυσικά οι ασφαλίτες μας ακολούθησανστη βόλτα μας μέσα σε ένα αμάξι όπου και τους εντοπίσαμε στον πεζόδρομο της πόλης και τους καταχειροκροτήσαμε μπροστά σε όλο τον κόσμο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου