Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Επιασε δουλειά ο Μανωλάς

Ο Στέλιος Μανωλάς «πάτησε» χθες το μεσημέρι (μέσω Ρώμης, συνοδευόμενος από σύνδεσμο-μάνατζερ που τον συντροφεύει στο ταξίδι του) αργεντίνικο έδαφος και ξεκίνησε την παρακολούθηση παικτών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Βλέπετε, πέρα από τον παίκτη που έχει κινήσει το ενδιαφέρον του τεχνικού διευθυντή της Ενωσης και «προκάλεσε» το ταξίδι, η παρουσία του στη χώρα του ταγκό θα χρησιμεύσει προκειμένου να δημιουργηθεί η δική του «ατζέντα» για παίκτες που υπό προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσουν την ομάδα (άμεσα και μελλοντικά).
Σύμφωνα με κάποιες πηγές ο Μανωλάς έπιασε δουλειά από χθες το βράδυ (ξημερώματα ώρα Ελλάδας), παρακολουθώντας την αναμέτρηση της Μπάνφιλντ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Είναι το πρώτο από τα παιχνίδια που θα παρακολουθήσει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ κατά την παραμονή του στην Αργεντινή. Θα ακολουθήσει ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδια, καθώς ο Μανωλάς επιθυμεί να σχηματίσει προσωπική άποψη για όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές, ώστε να αποφύγει κάθε περιθώριο λάθους.
Για σήμερα ο Μανωλάς έχει προγραμματίσει να βρεθεί στις εξέδρες του «Χουάν Ντομίνγκο Περόν», προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ρασίνγκ Κλουμπ με τη Χιμνάσια Χουχούι (αρχίζει στις 9.10 ώρα Ελλάδας). Αν προλάβει θα κινηθεί στα προάστια του Μπουένος Αϊρες για να βρεθεί στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ, όπου οι «μιλιονάριος» θα αντιμετωπίσουν τη Γοδόι Κρουζ.
Βέβαια το βασικό αντικείμενο του Μανωλά αφορά την αναμέτρηση της Σαν Λορέντσο με την Ιντεπεντιέντε -λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής-, ενώ αν το επιτρέψουν οι πτήσεις θα ήθελε να δει και το Ροζάριο Σεντράλ - Τίγκρε.
Εξίσου σημαντικό είναι πως το... σαφάρι του Μανωλά δεν θα περιοριστεί μόνο στην Αργεντινή, αλλά θα επεκταθεί και στη Βραζιλία (ενδεχομένως και σε κάποια άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής). Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να έχει ιδία άποψη για κάθε παίκτη που έχει προταθεί στην ΑΕΚ και να είναι βέβαιος για την επιλογή του, που θα έχει ως στόχο να αλλάξει το στάτους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου