Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 16ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ;

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Δεκέμβρη οι μπάτσοι περιπολούσαν σε κεντρικό δρόμο των Εξαρχείων, όταν δέχτηκαν λεκτικούς διαπληκτισμούς από τον κόσμο στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα. Ένας από τους δύο αστυνομικούς που αποτελούσαν το πλήρωμα του περιπολικού,κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πυροβόλησε εναντίον των νεαρών με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας εξ’ αυτών,ηλικίας 16 ετών.Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο νεαρός λεγόταν Γρηγορόπουλος Αλέξανδρος Ανδρέας.Στον Ευαγγελισμό όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Τον πυροβόλησε ο μπάτσος απευθείας στην καρδιά, ενώ πριν είχαν πετάξει κάποιοι άλλοι δύο άδεια μπουκάλια μπύρας στο περιπολικό.Ο μπάτσος είναι από αυτούς με τις μπλε στολές.Ο νεκρός θα διακομιστεί υποχρεωτικά στο λαϊκό νοσοκομείο για να του γίνει νεκροτομή.

ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...














ΣΧΟΛΙΑ: Ξαναζούμε την ίδια ιστορία με το 1985.. Άραγε τι απέγινε ο Μελίστας;

Τελευταίο νέο : Ο μπάτσος ομολόγησε οτι πυροβόλησε σε ευθεία βολή και όχι στον αέρα όπως είχε ισχυριστεί στην αρχή!!! αυτό το ξέραμε κι απο την αρχή βέβαια,αλλά τώρα είναι και επίσημη ομολογία!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ 2 ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ:
Επαμεινώντας Κορκονέας, 37 χρόνων (αυτός που πυροβόλησε) και Βασίλης Σαραλιώτης, 31 ετών.

2 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το περιπολικό εξετάστηκε και δεν βρέθηκε ούτε γρατσουνιά (επίσημη ανακοίνωση). Καταρέει λοιπόν ο ισχυρισμός ότι στο περιπολικό επιτέθηκαν με καδρόνια και πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαφεστατα ηταν γνωστο.μονο 5 παιδια ηταν,χωρις κουκουλες χωρις μολοτοφ.ο τυπος νομιζε οτι επαιζε σε καποια αμαρικανικη ταινια κ ηθελε επιβεβαιωση γ τν ανδρισμο κ τν δυναμη τ.κοιτατε ρε εναν αντρα που επιβαλλεται με σφαίρες στο 15χρονο!το θεμα ομως ειναι τι γίνεται τώρα.οχι αλλες καταστροφες,οχι σημερα τουλαχιστον απο σεβασμό στην οικογένεια τ μερα τσ κηδείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή