Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΚΤΩ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ:

1. Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ είναι κόμμα που ίδρυσαν τον Ιανουάριο 2009 πολίτες και όχι επαγγελματίες πολιτικοί. Μάλιστα έχουν αποκλείσει την συμμετοχή πολιτικών στις τάξεις τους.

2. Στους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ συμμετέχουν προσωπικότητες με εμπειρία και λαμπρό βιογραφικό:διπλωμάτες,επιχειρηματίες, επιστήμονες, καθηγητές ευρωπαϊκών και αμερικανικών πανεπιστημίων, καλλιτέχνες και πολλοί νέοι.

3. Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ είναι εργαζόμενοι πολίτες, αυτοδημιούργητοι και υπεύθυνοι. Δεν υπάρχουν στις τάξεις τους τα γνωστά <<κομματικά στελέχη>>, δηλαδή ανεπάγγελτοι κηφήνες που ζουν εις βάρος του δημοσίου χρήματος.

4. Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ διαθέτουν ΑΦΜ, λογιστικά βιβλία και έχουν ορίσει όριο χρηματοδότησης τα 12.000 ευρώ, ώστε να μην υπάρχουν εξαρτήσεις. Δεν στηρίζονται από μικρά ή μεγάλα συμφέροντα.

5. Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ δεν αποτελούν κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά φιλοδοξούν να διαμορφώσουν έναν εναλλακτικό πόλο διακυβέρνησης της χώρας, με τεκμηριωμένες προτάσεις και στελέχη ικανά να τις εφαρμόσουν.

6. Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ πιστεύουν στο μέτρο, γι'αυτό αυτοπροσδιορίζονται ως κεντρώοι. Είναι πραγματιστές και προτείνουν τεκμηριωμένες λύσεις στα κοινωνικά προβλήματα. Δεν δημαγωγούν, δεν λαϊκίζουν, δεν ψεύδονται, ούτε διακατέχονται από ιδεοληψίες.

7. Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ πιστεύουν στην ελεύθερη οικονομία με κανόνες, χωρίς να είναι νεοφιλελεύθεροι. Πιστεύουν στην ύπαρξη ισχυρού και σύγχρονου κράτους, χωρίς να είναι κρατικιστές. Πιστεύουν στην κοινωνική πολιτική, χωρίς να υποδύονται τους <<αριστερούς>>. Είναι πατριώτες χωρίς να είναι εθνικιστές.

8. Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ προτείνουν μία ΡΙΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, που θα καταργήσει τα προνόμια των βουλευτών, τα φαινόμενα ολιγαρχίας,οικογενειοκρατίας, φαυλοκρατίας και θα αποκαταστήσει την ουσία της δημοκρατίας, που σήμερα έχει παραβιασθεί βάναυσα.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΚΤΩ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ MAIL Ή ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα στο www.dimokratikoi.gr

1 σχόλιο: