Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ...

Γράφει και σχολιάζει ο:
Αλέξης Ζορμπάς

Ακούμε συχνά τα στελέχη του Πασόκ αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρό του να επαναλαμβάνουν μια φράση πολύ προσφιλή στο φρασεολόγιό τους και ειδικά αυτός την επαναλαμβάνει ανελλιπώς σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του και η οποία όσο απίστευτο κι αν φαίνεται σε όσους γνωρίζουν τα πράγματα, έχει ως εξής: «Εγώ δεν χρωστάω τίποτα και σε κανέναν!!! »
Κάθε φορά που διατυπώνει αυτή τη φράση ο κ. Γ. Παπανδρέου, τρύχει το ύφος και οξύνει τη φωνή του, οπότε στρέφει και υποχρεωτικά τον νου του ακροατή του, στην πρώτη μέρα του κάθε μήνα! Γιατί την πρώτη κάθε μηνός; Διότι απλούστατα, κάθε μήνα, όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες υποχρεούνται με ενδιάμεσο την εκάστοτε κυβέρνησή τους, να πληρώνουν ένα δισεκατομμύριο ευρώ για τόκους των χρεών που άφησαν φεύγοντας τον Μάρτη του 2004 από την εξουσία οι Ηγέτες των κυβερνήσεων του Πασόκ, δηλαδή ο κ. Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου !!!
Ένα δισεκατομμύριο ευρώ το μήνα για τόκους, μόνο για τόκους, χωρίς φυσικά να μειώνεται το ασύλληπτο μέγεθος του χρέους! Ένα δισεκατομμύριο ευρώ , κάθε μήνα μόνο για τόκους τον χρόνο που φόρτωσαν την Ελλάδα, το χρέος που φόρτωσαν στην ράχη των Ελλήνων και των παιδιών τους! Αν κανείς ψάξει στα διεθνή Τραπεζικά καλντερίμια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου