Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Δημοκρατικοί εκφράζουν όσους απορρίπτουν το σημερινό πολιτικό σκηνικό

Ο πρόεδρος των Δημοκρατικών Μελέτης Μελετόπουλος και ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Σακιώτης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:


«Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών

βλέπει με αποστροφή να ξαναστήνεται το γνωστό και τετριμμένο σκηνικό της ψευδοπόλωσης, του λαϊκισμού, της δημαγωγικής εκτόξευσης ψευδών υποσχέσεων και των επιχειρημάτων χωρίς τεκμηρίωση.


Οι πολίτες αυτοί αισθάνονται ότι το σημερινό πολιτικό σύστημα έχει εξαντλήσει τις εφεδρείες του και ότι επείγει η συγκρότηση ενός νέου υπεύθυνου πόλου διακυβέρνησης της χώρας από τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, που σήμερα είναι αποκλεισμένες από το πολιτικό σύστημα.


Οι Δημοκρατικοί(www.dimokratikoi.gr) στην πρώτη τους εκλογική εμφάνιση επιχειρούν να ανταποκριθούν σε αυτό το γενικότερο αίτημα. Με το πρόγραμμά τους, τα στελέχη τους, την εσωτερική τους λειτουργία και την πολιτική τους φιλοσοφία αποσκοπούν να διαμορφώσουν όχι ένα ακόμη κίνημα διαμαρτυρίας, αλλά μία πολιτική δύναμη ανανέωσης και ευθύνης.


Οι Δημοκρατικοί απευθύνονται στους κριτικά σκεπτόμενους και αυτόνομους Έλληνες πολίτες που θέλουν αυτές οι εκλογές να αποτελέσουν την αρχή μιας νέας προοπτικής, ζητώντας την υπερψήφιση των συνδυασμών του κόμματος».

Το γραφείο τύπου: grafeio_typou@dimokratikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου