Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Κυκλοφορεί αύριο ένθετο μαζί με το Ποντίκι και το «πράσινο ΠΟΝΤΙΚΙ»

Το «Πράσινο Ποντίκι» κυκλοφορεί από αύριο, Πέμπτη 1η Οκτωβρίου μαζί με «Το Ποντίκι». Θα βρίσκεται δίπλα σας την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα.

Η νέα μηνιαία 56σέλιδη έγχρωμη έκδοση , θα αναδεικνύει τις νέες τάσεις, τα νέα ρεύματα στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία και την οικολογία της καθημερινότητας. Θα εστιάζει στα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα, αλλά και στα προβλήματα της αυλής μας και της διπλανής μας πόρτας.

Μέσα από τις μόνιμες στήλες του «Πράσινου Ποντικιού», θα έχουν λόγο οι νέοι και οι bloggers, ενώ θα παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις στον χώρο της τεχνολογίας, των gadgets, του art- design.


Την αρχισυνταξία του «Πράσινου Ποντικιού», έχει η δημοσιογράφος Βάλια Μπαζού, με πολυετή πείρα στο ρεπορτάζ και στον τομέα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Όπως υπογραμμίζει στο editorial του 1ου τεύχους η Βάλια Μπαζού «…Το «Πράσινο Ποντίκι» θα είναι παντού. Στους διαδρόμους των υπουργείων και των δήμων. Στα συρτάρια συμβούλων και παρασυμβούλων. Στις υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας και της περιφέρειας. Στα καμένα….Στη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού. Στις σχολικές αίθουσες. Στα Πανεπιστήμια. Στον κόσμο των blogs. Στα ατελιέ της eco art και του eco design. Στα κινήματα και τις πρωτοβουλίες των πολιτών».

Το φύλλο αυτό κυκλοφορεί με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Εκλογές στη ώρα του Ποτέ και της Ecoφαντικής σιωπής».

Θα διαβάσετε: «Το πράσινο Debate», στο οποίο εκπρόσωποι των κομμάτων απαντούν στο «ΠΠ», καθώς και μια σειρά από θέματα όπως: «SOS για τα κοράλλια του Αιγαίου», «Οι «επιχειρηματίες» του Ήλιου», «Οι Αλητόγατοι και το «Ποντίκι»» αλλά και το «Πιες το και…άναψε το!».

http://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου