Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ενημέρωση από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ


Φίλοι και φίλες, εκλογές έρχονται και ακούγονται ατέλειωτες φλυαρίες για αυτά που θα γίνουν μετά τις εκλογές. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν γεμίσει με ειδήσεις και για τους ανθρώπους με αναπηρίες. Είναι αδύνατο να παρακολουθήσουμε την προεκλογική φλυαρία. Ωστόσο όλα είναι καταγεγραμμένα στο http://news.disabled.gr/ που ενημερώνεται καθημερινά.

Συμπτωματικά στο http://news.disabled.gr/ θα βρείτε και όλες τις ειδήσεις από όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2003 μέχρι σήμερα και εάν έχετε κουράγιο να διαβάσετε χιλιάδες ειδήσεις θα διαπιστώσετε πως δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από το 2003 μέχρι σήμερα και αυτή η στασιμότητα φαίνεται από εμάς που καταγράφουμε και από βελτιώνουμε όλο τον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

Πάντως στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=22276 θα βρείτε την εγκύκλιο για την «διευκόλυνση» των ψηφοφόρων με αναπηρίες. Μέχρι ποτέ όμως τα εκλογικά τμήματα θα είναι απροσπέλαστα και θα χρειάζεται ειδική εγκύκλιος για την «διευκόλυνση» των ψηφοφόρων με αναπηρίες; Εάν θέλουν την ψήφο των ψηφοφόρων με αναπηρίες το λιγότερο που χρειάζεται να κάνουν είναι να αποκαταστήσουν την προσπελασιμότητα των εκλογικών κέντρων. Δεν μπορείς να ζητάς την ψήφο των ΑμεΑ όταν δεν έχεις φροντίσει να αντικαταστήσεις τα σκαλοπάτια με ράμπες.

Η εγκύκλιος για την παράλληλη στήριξη των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=22220

Κάποια νέα προγράμματα για την επιχειρηματικότητα και για την υποστήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών βρίσκονται στο http://www.disabled.gr/biz/ και δεν έχουν ανασταλεί από την προεκλογική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου