Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΥΡΙΟ 2/2/09 ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διάσωση του πράσινου στην Αθήνα πραγματοποιείται αύριο 2/2/09 από τις 2 το μεσημέρι έως τις το βράδυ, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου. Την πρωτοβουλία αναλαμβάνει το Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης και Ενεργών Πολιτών.

Σε ανακοίνωσή του, το Δίκτυο καλεί τους πολίτες και τα κινήματα πόλης της Αθήνας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα, έξω από το δημοτικό συμβούλιο στο παλιό δημαρχείο της πλατείας Κοτζιά.

Αφορμή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αποτελούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το έγκλημα στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων και οι επιθέσεις που δέχτηκαν η Επιτροπή Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα και οι πολίτες που προσέφυγαν στο ΣτΕ για το Mall στο Βοτανικό».

«Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Είναι η μεγάλη και συντονισμένη επίθεση που δέχεται το περιβάλλον και οι εναπομείναντες ελεύθεροι χώροι με τις ευλογίες κυβέρνησης, αντιπολίτευσης, δημάρχου και επιχειρηματιών» προσθέτει η ανακοίνωση.

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι και θα διαρκέσει αρκετές ώρες, καθ' όλη τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου