Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ


Κύριε Δένδια έχετε δίκιο. Η ανωνυμία πρέπει να λάβει τέλος. Πρέπει κάποτε να βγουν τα ονόματα στην φόρα. Δεν πάει άλλο.
Πρέπει, επιτέλους, να οριστεί ποιοι είναι υπεύθυνοι σύμφωνα με το νόμο. Διότι σε περίπτωση αναζήτησης, και ενδεχομένως απόδοσης, ευθυνών πρέπει να ξέρουμε ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο.

Να μάθουμε λοιπόν:
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων έχουν χρεωκοπήσει τα ασφαλιστικά ταμεία και φτάσαμε στο σημείο οι συντάξεις και τα νοσήλεια να πληρώνονται με δανεικά.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων τα νοσοκομεία δεν έχουν χρήματα ούτε για ιώδιο.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουμε αυτό το φαντασμαγορικό θέαμα με τα δάση να αφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των κτηματομεσιτών που έχουν θησαυρίσει. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των επιχειρηματιών που ανέγειραν μεγαθήρια πάνω στα καμμένα. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των δασαρχών, των υπεύθυνων των πολεοδομικών υπηρεσιών, των εφοριακών, των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων που τσίμπησαν το «φοντανάκι» τους όπως λέει και ο Τράγκας. Τέλος να μάθουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υπουργών ΠΕΧΩΔΕ που υπογράφουνε διατάξεις περί αποχαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων υφιστάμεθα εθνικές ξεφτίλες χρόνια τώρα. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που παρέδοσαν σιδηροδέσμιο τον Οτσαλάν. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που ευθύνονται για το εγκληματικό φιάσκο στα Ίμια. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που αναγνωρίζουν εθνικές μειονότητες στην Θράκη. Τα ονόματα εκείνων που επιτρέπουν στις μυστικές υπηρείες των ΗΠΑ και του ΙΣΡΑΗΛ να αλωνίζουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα μας. Τα ονόματα των συγκεκριμένων υπαλλήλων της ΕΥΠ που ως μοναδικό αντικείμενο έχουν να χαφιεδίζουν Έλληνες πολίτες στις ανωτέρω μυστικές υπηρεσίες.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που παρακολουθούν χωρίς κόστος το τηλέφωνο του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν ντρέπεστε λίγο ρε γαμώ το φιλότιμό μου;

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων το μέσο μεροκάματο του Έλληνα εργαζόμενου εξαργυρώνεται με 10 τυρόπιτες και μια πορτοκαλάδα.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων εκατομμύρια Έλληνες έχασαν κόπους μιας ζωής στο Χρηματιστήριο. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των επιχειρηματιών που ξεσκίστηκαν στο φαγοπότι καθώς και τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υπουργών-πρωθυπουργών που προέβλεπαν επίπεδα της τάξης των 7.000 μονάδων.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που αποφάσισαν ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας. Επί τη ευκαιρία πείτε μας και τα ΟΝΟΜΑΤΑ των νομοθετών που σας καθιστούν ιδιοκτήτες δημοσίου κεφαλαίου αμύθητης αξίας ενώ είστε απλοί διαχειριστές.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων των επιχειρηματιών και δημοσιογράφων που απολαμβάνουν την αστυνομική προστασία δημοσία δαπάνη.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των αποδεκτών των μιζών της Siemens, των συναλλασόμενων με τα μοναστήρια καθώς και τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που απεφάνθησαν ότι η εξιλέωση για έναν υπουργό έρχεται με μια απλή παραίτηση και όχι με παραπομή σε δίκη.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υπευθύνων όλων των ΜΚΟ και τα ποσά με τα οποία επιχορηγούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών και άλλα ευαγή ιδρύματα.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των 10-15 μεγαλεμπόρων της λαχαναγοράς και κρεαταγοράς που δουλεύουν με κέρδος πάνω από 500%

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που συνέταξαν τον τρομονόμο.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων –κύριε Καραμανλή σε εσάς απευθύνομαι- που ενώ στις εκλογές του 2000 είχατε στα χέρια σας αδιάσειστες αποδείξεις περί νοθείας και παράνομων ελληνοποιήσεων, δεν σας άφησαν να βγάλετε άχνα.

Τέλος, κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης, αφού καταπολεμήσεις την δυσφήμιση, την συκοφαντική δυσφήμιση και την εξύβριση που διαπιστώνεις ότι λαμβάνει χώρα δια μέσω των blogs, μήπως μπορείς να μας πεις και πώς προτίθεσαι να καταπολεμήσεις την βάναυση προσβολή της νοημοσύνης;

Εδώ και δεκαετίες προσβάλλετε την νοημοσύνη μας. Υπάρχει υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου