Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Κύριε Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών απαντήστε..

Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κοσμήτωρ είναι η Ελένη Χριστινάκη, καθηγητής ο Παναγιώτης Χριστινάκης. Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία της οικογένειας:

Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004 από τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της για διδακτορικό στη Νομική Αθηνών και στη Νομική Θράκης.
Σε λίγους μήνες εκλέγεται... κατ΄ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους επιστήμων!!! και άκουσον άκουσον μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σε ηλικία 35 ετών! να γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!, παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.

Στη συνέχεια ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος και σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη εκλέγεται επίκουρος καθηγητής στο ίδιο Τμήμα. Ο αδελφός του γαμπρού Χριστινάκη, Γεώργιος Γλάρος ετοιμάζεται και αυτός για άλλη θέση στο ίδιο Τμήμα.

Η άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού με επιβλέπουσα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.

Ο άλλος γιός Χριστινάκη, Επαμεινώνδας Χριστινάκης, πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής Χριστινάκης.

Κύριε Πρύτανη τι έχετε να πείτε στους φοιτητές που αξίζουν και αγωνίζονται τίμια αλλά δεν έχουν το προνόμιο να είναι παιδιά καθηγητών;

Τι έχετε να πείτε στους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς;

Γιατί συμφωνείτε με την προκλητική συμπεριφορά της οικογένειας Χριστινάκη;

Ως πότε θα ανεχόμαστε την οικογενειοκρατία και την αναξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας;;;

3 σχόλια:

  1. Και ξέρετε και άλλα διδακτορικά που αναμένουν από εσάς να βγουν από το ψυγείο κύριε πρύτανη, μη το ξεχνάτε, αφορούν παιδιά που είχατε για χρόνια στη δούλεψή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΨΕ ΑΥΤΟ ΤΘ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας αρέσει πολύ η ξευτίλα.Μιλάω για κάτι καλόπαιδα που το παίζουν εξυπηρετικοί όπως Η Δαπ,Η Πασπ κλπ όπως και κάποιοι καθηγητές που κάνουν παραδόσεις της πλάκας σε αίθουσες που είναι επίσης της πλάκας.Και κανονικά όλοι αυτοί δεν έπρεπε να διδάσκουν στο Πανεπιστήμιο.Χώρια ότι έχουν βρεθεί με παράνομους τρόπους.Έχουν πάρει τις θέσεις χωρίς να τισ δικαιούνται και αυτό έχει τίμημα.Εγώ είμαι φοιτητής της κοινωνικής θεολογίας στο εκπα.Που μόνο αυτό δν είναι.Εγώ δε κρύβω λόγια.Πρέπει να τους ξευτιλίσουμε όλους αυτούς και να τους δι΄ψξουμε μια για πάντα απ τα πανεπιστήμια.Εγώ μαζί με τους φίλους μου αυτό κάνω.Κάντε το και εσείς.Και μη περιμένετε απ όλους αυτούς το παραμικρό.Γτ κοιτάνε πως να γλιτώσουν και πως να κοροιδεψουν.Δε θα τους περάσει.Συμπεριφερθείτε οπώς πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή