Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009

"ΣΕΙΡΙΑΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ"

Όλο αυτό το σενάριο περί "μεγάλου συνασπισμού" που ακούμε τις τελευταίες μέρες, όπως και να το δεις (μιλάμε για τρομερή υποκρισία), είτε προβοκάτσια εναντίον του ΠΑΣΟΚ (ανώτερο επίπεδο πολιτικής;)
-με το σκεπτικό ότι αν αυτή η πολύ κακή κυβέρνηση μπορεί να βρει κοινά στοιχεία με τους αιώνιους (υποτίθεται) αντιπάλους τους, τότε ξεκάθαρα μας δείχνουν ότι είναι ακριβώς οι ίδιοι (που είναι φυσικά)- είτε μια πραγματική πρόταση από τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για να παραμείνει στην εξουσία ή αντίστροφα, δεν έχει σημασία κιόλας πως ξεκίνησε..
μας δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τις πελατειακές σχέσεις που έχουν τα μεγάλα κόμματα (και όχι μόνο) με τους πολίτες που είναι "κατ'εξακολούθηση ψηφοφόροι" ή αν θέλετε "σειριακοί ψηφοφόροι"..


Τα κόμματα έδειξαν ότι έχουν το σκεπτικό των μεγάλων Α.Ε. , αφού μόλις άρχισαν να βλέπουν ότι ο μεταξύ τους ανταγωνισμός δεν ευνοεί τα αποτελέσματα που περιμένουν βάσει στόχων, προσπαθούν να ενωθούν σε μία μεγαλύτερη εταιρία ("μεγάλος συνασπισμός") και να μετατραπούν σε μονοπώλιο κυριαρχώντας στην αγορά (κοινωνία).

Φανταστείτε το συγκριτικό πλεονέκτημα που θα είχαν απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη δύναμη της κοινωνίας μας. Θα μπορούσαν να πείσουν κάθε "σειριακό ψηφοφόρο" τους ότι κάθε κίνηση, είναι και η σωστή κίνηση!

* "σειριακός ψηφοφόρος": άτομο που κατ'εξακολούθηση , λόγω κληρονομικής προδιάθεσης, ψηφίζει σε εναλλαγή τον "ιερό δικομματισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου