Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Προβληματισμός για Γκαλέτι, Ντιόγκο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά στο λιμάνι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, κυρίως εξαιτίας της κακής εμφάνισης που παρουσίασε η ομάδα. Ένας σημαντικός ρόλος έχει να κάνει και με την παρουσία μερικών παικτών, οι οποίοι αποτελούν βαρόμετρο στην εικόνα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον Ντιόγκο.

Όσον αφορά στον πρώτο, ο Αργεντινός συμπεριφέρεται διαφορετικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, ενώ αναφορικά με τον δεύτερο, ο Βραζιλιάνος δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει όταν αγωνίζεται μόνος του στην κορυφή της επίθεσης. Ο Γκαλέτι αποτελεί έναν από τους παίκτες που μπορούν να ανατρέψουν την εικόνα του Ολυμπιακού και να βοηθήσει τα μέγιστα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Πολλοί θεωρούν ότι ο Αργεντινός είναι παίκτης έδρας, μιας και τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα των "ερυθρολεύκων" τις έχει κάνει αγωνιζόμενος στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Αντίθετα, όταν η ομάδα του Πειραιά αγωνίζεται εκτός έδρας, ο "Λούτσι" δεν έχει δείξει κάτι σημαντικό, με αποτέλεσμα το "συγκρότημα" του Ερνέστο Βαλβέρδε να χάνει την δύναμή του από την δεξιά πλευρά και σε συνδυασμό με την μέχρι στιγμής κακή παρουσία του Λέτο από την αριστερή πτέρυγα, ο Ολυμπιακός αδυνατεί να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.
Κάτι τέτοιο φάνηκε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Γκαλέτι έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου, όπως και ο Λέτο, με αποτέλεσμα, ο Ντιόγκο να μην τροφοδοτηθεί και να περάσει απαρατήρητος στην άμυνα των "πρασίνων", κάτι που φάνηκε και από την μόλις μία ευκαιρία που δημιούργησε η ομάδα του Λιμανιού και αυτή από στημένη φάση.
Και ο Ντιόγκο ένας ακόμα "πονοκέφαλος" για τον Ολυμπιακό έχει να κάνει με τη μη σωστή... εκμετάλλευση του Ντιόγκο στην επίθεση της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν έχει βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα στα τελευταία έξι παιχνίδια της ομάδας.
Σύμφωνα με πολλούς, ο νεαρός επιθετικός αποδίδει καλύτερα έχοντας παρτενέρ τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όταν οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίζονται με επιθετικό δίδυμο τους δύο άσους. Βέβαια, το τελευταίο πρόβλημα είναι στην ευχέρια του Βαλβέρδε, καθώς αυτός είναι που αποφασίζει για το σύστημα και τους παίκτες που θα παρατάξει στους αγώνες της ομάδας, αλλά κατά γενική ομολογία, οι Πειραιώτες είναι πιο επικίνδυνοι όταν αγωνίζονται με δύο επιθετικούς στην κορυφή του συστήματος, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με την Γαλατασαράι, όταν η είσοδος του Κοβάσεβιτς έδωσε άλλο... αέρα στην ομάδα, ενώ και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το "συγκρότημα" του Ίβηρα κόουτς κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, όταν στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε ο Σέρβος επιθετικός ως παρτενέρ του Ντιόγκο.

Χωρίς Ντιόγκο με Λεβαδειακό

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Για τον λόγο αυτό, η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Λεβαδειακό που θα γίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 7 Δεκεμβρίου.

Συνάντηση με Χέρτα την Τρίτη Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, την Τρίτη θα βρεθεί στην χώρα μας ο εκτελεστικός διευθυντής της Χέρτα Βερολίνου, Τόμας Χέρικ, που θα συνοδεύεται από τον ταξιδιωτικό πράκτορα της Γερμανικής ομάδας Ραφ Σάαφ. Ο Χέρικ θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προκειμένου να συζητηθούν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΕΡΤΑ που θα διεξαχθεί στις 18/12 στο Φαληρικό γήπεδο.


Πηγή: Sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου