Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης στη Θεσσαλονίκη

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του τριετούς Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, προχώρησε στη δωρεάν χορήγηση πετρελαίου θέρμανσης, σε 230 συνολικά οικογένειες από τους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας στο Θριάσιο και Εχεδώρου και Ελευθερίου – Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά στη χορήγηση πετρελαίου θέρμανσης αξίας 500 ευρώ, από επιλεγμένα πρατήρια της ΕΚΟ. Στη Θεσσαλονίκη ενισχύθηκαν 70 οικογένειες, οι οποίες επελέγησαν σε συνεργασία με τους Δήμους και με κοινωνικά κριτήρια.
Η χορηγία πραγματοποιήθηκε σε ειδικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στη Θεσσαλονίκη.Στη Θεσσαλονίκη, τους δικαιούχους υποδέχθηκε ο κ. Κ. Σγουρής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίων και Πετροχημικών Βορρά, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο χαιρετισμό του, ο κ. Σγουρής τόνισε ότι «η εταιρεία βρίσκεται κοντά στους κοντινούς της Δήμους και ιδιαίτερα στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης».
Το πρόγραμμα για τη δωρεάν χορήγηση πετρελαίου σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες ξεκινά από φέτος, ως μέρος των δράσεων που υλοποιούνται στο Θριάσιο και τη Θεσσαλονίκη, με την προοπτική να συνεχιστεί τις επόμενες χρονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου