Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΦΘΗΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ON-LINE

Μας ήρθε με e-mail και φαίνεται ενδιαφέρον προσπάθεια:

Είμαστε μια ομάδα νέων οι οποίο μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, θέλουν να εφαρμόσουν τη δική τους πρωτοπόρα ιδέα κατά της ραγδαίας και αδικαιολόγητης αύξησης του κόστους των καθημερινών μας τροφίμων από τις κερδοσκοπικές πολυεθνικές εταιρίες που μονοπωλούν την αγορά.

Σχεδιάζουμε την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο θα εμπορεύεται τρόφιμα καθημερινών αναγκών σε τιμές εξαιρετικά χαμηλότερες από αυτές του εμπορίου. Μέσω του ηλεκτρονικού αυτού καταστήματος τα τρόφιμα θα διακινούνται από τους παραγωγούς κατευθείαν στους καταναλωτές χωρίς τη διαμεσολάβηση άλλων παραγόντων που μέχρι σήμερα ρίχνουν την ποιότητα των αγαθών και συγχρόνως ευθύνονται για την αύξηση των τιμών τους.

Προκειμένου να διαγνώσουμε την αποφασιστικότητα και συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού στην προσπάθεια αυτή, έχουμε συντάξει ένα ερωτηματολόγιο που θα μας βοηθήσει να λάβουμε την απαραίτητη ανταπόκρισή του.

Η συμμετοχή σας θα βοηθούσε σημαντικά στην πραγματοποίηση της ιδέας αυτής προσφέροντας μια λύση στους καταναλωτές μέσα σε μια εποχή οικονομικής καταπίεσης και ανήθικης εκμετάλλευσης.

Το ερωτηματολόγιο εμφανίζεται στη διεύθυνση www.modifications.biz

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνεται ανώνυμα και δεν συμπεριλαμβάνει ουδεμία διαφημιστική προσέγγιση προς τους χρήστες τους.

Αντίθετα είναι μια ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην εφαρμογή της ιδέας αυτής και να συμβάλλουν στην αλλαγή της δραματικής εικόνας που παρουσιάζει μέχρι σήμερα το εμπόριο των καθημερινών μας τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου