Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

19 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ από το http://asei-gr.blogspot.com

Την πρόσληψη 1.200 νέων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), καθώς και 19 νέων καθηγητών για τις παραγωγικές σχολές του Π.Ν., τη δημιουργία 606 νέων οργανικών θέσεων αξιωματικών, βάσει του νέου οργανογράμματος του Κλάδου, καθώς και μέτρα που αφορούν επιχειρησιακά, επισκευαστικά, οργανωτικά και εκπαιδευτικά θέματα, θέματα βελτίωσης των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης του προσωπικού περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό για το 2009, που φιλοδοξεί να υλοποιήσει ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Γιώργος Καραμαλίκης.

Αυτά και άλλα πολλά περιλαμβάνονται στο οκτασέλιδο, βαρυσήμαντο κείμενο του αρχηγού, που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα με τίτλο «Πεπραγμένα 2008-Στόχοι 2009», για το Π.Ν. και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μελέτης, καθώς εκεί συμπυκνώνεται το όραμα ενεργειών και δράσης του αρχηγού για την επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Π.Ν., συνυπολογισμένων πάντα των υπαρκτών (και σοβαρών) προβλημάτων του Κλάδου (π.χ. έλλειψη επαρκών πιστώσεων, διαθεσιμότητας ανταλλακτικών και συνακόλουθα διαθεσιμότητας των μονάδων, καταπόνησης του πορσωπικού λόγω της πληθώρας των αποστολών κ.λπ.).


Μεταξύ των στόχων για το 2009 του αρχηγού ΓΕΝ, ναυάρχου Γ. Καραμαλίκη, περιλαμβάνονται, τελείως επιγραμματικά, καθώς ο καθένας από αυτούς απαιτεί ξεχωριστή ανάλυση, και οι ακόλουθοι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου