Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ: ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Σε λίγες μέρες, αυτό το κάθαρμα του ΟΤΕ, ο Παναγής Βουρλούμης, απολογείται (προσέξτε ότι... απολογείται ως κατηγορούμενος και δεν καταθέτει απλώς ως μάρτυρας) για την κατηγορία της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου. Αυτό είναι κακούργημα και αν βρεθεί ένοχος (που είναι πολύ πιθανό) τότε θα πάει χρόνια φυλακή.

Κι όμως, αυτός ο αληταράς που έπαιξε με τα δικά μας χρήματα και οι μίζες που έδωσε (και πήρε) πλούτισαν λίγους εκλεκτούς σε βάρος μας, παραμένει στην θέση του στην κορυφή της ιεραρχίας του ΟΤΕ!

Σε ένα ευνομούμενο κράτος (και όχι στην Μπανανία που ζούμε), ακόμα και στην περίπτωση που είναι... αγνό περιστεράκι και είναι αθώος, θα είχε αυτομάτωςς απομακρυνθεί από την θέση του από την πρώτη μέρα που ο ανακριτής αποφάσισε να τον κατηγορήσει για τα εγκλήματα αυτά.

Το ότι δεν απομακρύνθηκε από κάτι άθλιους υπουργίσκους τύπου Αλογοσκούφη, Χατζηδάκη, Παπαθανασίου και Στυλιανίδη σημαίνει ένα πράγμα: Κρατάει την κυβέρνηση του χοντρού από την μύτη! Ξέρει πολλά και τους έχει απειλήσει ότι θα πάρει πολλούς μαζί του στην περίπτωση που δεν τον προφυλάξουν. Αυτό λέγεται ωμός εκβιασμός και τα σκουλήκια του Καραμανλή έχουν λουφάξει!

Γι αυτό δεν τολμάει να το κουνήσει κανείς από την θέση του αυτό το γουρούνι, γι αυτό και μιλάει με τόση αλαζονεία και θράσος στις διάφορες συνελεύσεις του οργανισμού.

(σ.σ. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα Βουρλούμη και την διεξαγωγή της χθεσινής Γ.Σ. στο... πεζοδρόμιο, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.)

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου