Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ "ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ" ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;


Στις 9 Ιουνίου ελληνικά πολεμικά πλοία απέπλευσαν απο τη ναυτική βάση του Ναυστάθμου της Σαλαμίνας προκειμένου να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη άσκηση "καταιγίδα".Στα ανοιχτά της Κέας σουλατσάριζε μια κανονιοφόρος του τούρκικου πολεμικού ναυτικού η αποστολή της οποίας δεν ήταν φυσικά η τουριστική περιήγηση στα ελληνικά χωρικά ύδατα αλλά η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ των κινήσεων του ελληνικού στόλου.

Πρέπει να ένοιωσαν ανακούφιση στο πρωθυπουργικό περιβάλλον που οι Τούρκοι σεβόμενοι τη θλίψη του πρωθυπουργού απο τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν έκαναν τη βόλτα τους μπροστά απο το σπίτι του στη Ραφήνα όπως είχε κάνει προ καιρού η τούρκικη φρεγάτα "Turgut Reis".

Μετά απο αυτή την "ευχάριστη" διαπίστωση, η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε σε αυτή την ιδιαίτερης σημειολογικής αξίας εισβολή της τούρκικης κανονιοφόρου, η οποία διέπραττε με προκλητική θρασύτητα το έγκλημα της κατασκοπείας εντός της ελληνικής επικράτειας,με τον γνωστό σε όλους μας πιά άνευρο και χλιαρό τρόπο.

Έτσι, όλα τα αμυντικά αντανακλαστικά της χώρας μας και η αίσθηση του καθήκοντος, συμπυκνώθηκαν σε ένα τηλεφώνημα "διαμαρτυρίας" του Έλληνα αρχηγού του ΓΕΝ αντιναυάρχου Γ.Καραμαλίκη στον Τούρκο ομόλογό του ναύαρχο Μ.Μετίν Ατάτς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου