Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Η Ληστεία στα Βενζινάδικα...

Πήραν φωτιά οι τιμές στα βενζινάδικα και ήδη εκατοντάδες χιλιάδες οδηγοί γδέρνωνται απάνθρωπα με ευθύνη μιας ανάλγιτης ΔΕΞΙΑΣ Κυβέρνησης!
Έτσι λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση των μέτρων από την κυβέρνηση του <καταλληλότερου> το κόστος ξεπερνά τα 1,15 ευρώ/λίτρο για την «απλή» αμόλυβδη και το 1,5 ευρώ για τη σούπερ αμόλυβδη!!.

Πρόκειται για τιμές-ρεκόρ, αν αναλογιστεί κανείς ότι το πετρέλαιο στις διεθνείς αγορές πωλείται έναντι περίπου 70 δολαρίων το βαρέλι, και οι σημερινές τιμές του λίτρου ήταν όταν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου ξεπερνούσαν τα 140 δολάρια ανά βαρέλι!!!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, αυτή τη στιγμή, η μεγαλύτερη τιμή απλής αμόλυβδης βενζίνης είναι 1,26 ευρώ ανά λίτρο και χρεώνεται σε πρατήριο καυσίμων της Αμοργού. Αντίστοιχα, για τη σούπερ αμόλυβδη, η υψηλότερη τιμή είναι 1,54 ευρώ ανά λίτρο και χρεώνεται σε πρατήριο καυσίμων των Ιωαννίνων.

Στην Αττική η υψηλότερη τιμή απλής αμόλυβδης βενζίνης (χωρίς πρόσθετα) ανέρχεται σε 1,199 ευρώ ανά λίτρο ενώ για τη σούπερ αμόλυβδη οι τιμές έχουν σκαρφαλώσει μέχρι και τα 1,539 ευρώ ανά λίτρο, και στις δύο περιπτώσεις σε πρατήρια στον Πειραιά.

Που είσαι Λαλίστατε
Παπαθανασίου? Που είσαι Λαλίστατε Καραμανλή? Που είσαι κυρΑντώναρε? Που είσαι κύριε Ζουγκλο Μάκη? Που είσαστε δεκανίκια της ΔΕΞΙΑΣ?? Ληστεία με αύξηση 100% στην τιμή των καυσίμων και 0% ΑΤΑ στους συνταξιούχους !

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

diaporon-bl.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου