Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

20ήμερο φωτιά για τον πολυάσχολο Rossi

Ένα 20ήμερο γεμάτο δραστηριότητες είναι αυτό που ακολουθεί για τον Valentino Rossi ο οποίος θα περάσει αρκετές ώρες παίρνοντας μέρος σε αγώνες Ράλι, δοκιμάζοντας μονοθέσιο της F1, συμμετέχοντας σε δοκιμές των motoGP και τέλος λαμβάνοντας μέρος στο Ράλι Μεγάλης Βρετανίας.
Οι υποχρεώσεις του ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15-16/11 με τον Doctor να αγωνίζεται στο Ράλι της Μonza. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να κοντραριστεί με τον πατέρα του Γκρατσιάνο, αλλά και με άλλους αναβάτες των GP, όπως τον ομόσταβλό του Jorge Lorenzo που θα τρέξει με ένα Fiat Punto Super2000, τον Alex de Angelis και τον Marco Simoncelli.
Αυτό για αρχή.
Να δοκιμάσει (ξανά μετά από καιρό) μονοθέσιο της Ferrari ήθελε ο Doctor και η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.
Το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου θα βρεθεί στην πίστα του Μugello για να εισπράξει το ...δώρο του για την κατάκτηση του όγδοου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Λίγα 24ωρα αργότερα, ο 29χρονος Ιταλός αναβάτης θα ταξιδέψει στην πίστα της Jerez όπου το διήμερο 26-27 του μηνός θα διεξαχθούν οι τελευταίες δοκιμές των motoGP για το 2008.
Εκεί θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα M1 και να μετρήσει τις δυνάμεις του με όλους τους αναβάτες που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πλην του Casey Stoner ο οποίος αναρρώνει από την πρόσφατη εγχείρηση που έκανε στο χέρι του.
Και επειδή ένα από τα μότο του είναι προφανώς το «σε δουλειά να βρισκόμαστε», θα ολοκληρώσει αυτό το 20ήμερο με την συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι που θα διεξαχθεί 5-7 Δεκεμβρίου στα δάση της Ουαλίας.
Μετά από όλα αυτά ο Rossi θα πάρει τους φίλους του και θα πάει για διακοπές. Κάπου ήσυχα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με ζεστό κλίμα για να μπορέσει να κάνει ηλιοθεραπεία και μπάνιο που τόσο του αρέσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου