Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Χωρίς «Τόρο», ούτε Λεονάρντο και Ντομί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο

Βασίλης Τοροσίδης και Λεονάρντο ακολούθησαν το Σάββατο κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, όμως το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» προτίμησε να προφυλάξει και τους δύο παίκτες, προκειμένου να είναι εοιμοπόλεμοι εν όψει του δύσκολου προγράμματος που περιμένει τους Πειραιώτες στη συνέχεια.
O Στολτίδης συνέχισε πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Κοβάσεβιτς, ενώ ο Σίσιτς συνέχισε το πρόγραμμα με τρέξιμο που ακολουθεί στο γήπεδο.
Μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή και έκπληξη προκάλεσαν η παρουσία των Μήτρογλου και Μπράβο σε αυτήν αλλά και η απουσία του Ντομί.
Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Αντζας, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Λέτο, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Γκαλίτσιος, Μενδρινός, Ντιόγκο, Ρ. Μπράβο και Μήτρογλου.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Στολτίδης, Σίσιτς και Κοβάσεβιτς που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης, καθώς και οι Παναγόπουλος, Ντομί, Λεονάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου και Τοροσίδης, οι οποίοι θα προπονηθούν την Κυριακή (10:30).
Τα περίπου 800 εισιτήρια της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους», που έχουν απομείνει από την προπώληση, θα διατεθούν την Κυριακή από τις 10:00 και μέχρι εξαντλήσεως τους, από τα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου