Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

To αντίο του Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης πήγε στους Θρακομακεδόνες για να μαζέψει τα πράγματα του και να αποχαιρετήσει τους παίκτες. Φαβορί για τον πάγκο ο Κωστένογλου. Παράθυρο για Μπάγεβιτς;

Τόνωσε το ηθικό και έφυγε...
Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε την πίστη του στους παίκτες της ΑΕΚ κατά την αποχώρησή του από τους Θρακομακεδόνες. Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης αφού μάζεψε τα πράγματά του είχε σύντομη συνομιλία με τους παίκτες και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές τους. "Μπορείτε να πάτε ψηλά την ομάδα. Σας έχω εμπιστοσύνη. Είστε καλοί παίκτες, η συνεργασία μας μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά πιστεύω πως με εσάς ποδοσφαιριστές η ομάδα θα πάει ψηλά", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός μέσα σε κλίμα συγκίνησης για τους παίκτες.

Μαζί με τον Γιώργο Δώνη, ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Θανόπουλος, ο οποίος αμέσως μετά απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές σχετικά με την επόμενη μέρα: "Μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθετε το νέο προπονητή σας. Εσείς αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως η διοίκηση σας στηρίζει και σας πιστεύει και όλοι μαζί θα βγάλουμε την ομάδα από τα δύσκολα".

Από τους παίκτες ο μόνος που μίλησε ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος απευθυνόμενος στους παίκτες τόνισε: "Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να συνεχίσουμε ενωμένοι. Την Κυριακή θα πρέπει να κερδίσουμε και να φέρουμε ξανά την ομάδα στις επιτυχίες".

Φαβορί ο Κωστένογλου και... Ντούσαν στον αέρα
Ο Νίκος Κωστένογλου αποτελεί το φαβορί για τον πάγκο της Ένωσης αυτή τη δύσκολη περίοδο, με τις φήμες να αναφέρουν πως αποτελεί και εισήγηση του Στέλιου Μανωλά προς της διοίκηση. Παρόλα αυτά, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, θα ήθελε να αναλάβει την ομάδα, αλλά θα ήθελε και κάποιες εγγυήσεις για το μέλλον του στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κωστένογλου, θέλει σε περίπτωση που η ομάδα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο (προς το καλύτερο) μέχρι το τέλος της σεζόν, να του δοθεί η δυνατότητα να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν(δικαίως). Δεν του αρέσει η ιδέα να είναι και πάλι "προσωρινή" λύση. Στο μεταξύ, αργά χθες το βράδυ, μέσα από την ΠΑΕ, υπήρξε τηλεφώνημα προς την πλευρά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Σερβοέλληνα τεχνικού. Οι πιθανότητες για συμφωνία με τον δικέφαλο είναι ελάχιστες (τη δεδομένη χρονική στιγμή), αλλά όσο δεν ανακοινώνεται η συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης όλα είναι στον αέρα.

Αουτσάιντερ ο Λίνεν
Όσον αφορά την περίπτωση Λίνεν, ο Γερμανός αποτελεί δυνατή λύση για τον πάγκο της ομάδας, αλλά κάποιοι από τους μετόχους δεν τον θεωρούν ως την ιδανική λύση. Οπότε η περίπτωση του δυσκολεύει για να αναλάβει την ΑΕΚ. Το μόνο σίγουρο, είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες, (ίσως και ώρες) θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την επόμενη μέρα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου