Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Παναθηναϊκός - Θρασύβουλος 3-0

Ο Πετρόπουλος ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Θρασύβουλο. Ο νεαρός στράικερ του «τριφυλλιού» άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Τεν Κάτε, πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να αποφύγει τυχόν περιπέτειες και να περάσει ένα εύκολο απόγευμα.
Η επικράτηση με 3-0 σφραγίστηκε εκτός από τα γκολ του Πετρόπουλου, από τις δύο ασίστ του Σαλπιγγίδη και το ωραίο τέρμα του Ίβανσιτς που άνοιξε το σκορ.
Δεν έπαιξε και την σούπερ μπάλα ο Παναθηναϊκός, αλλά άρεσε και υπήρχαν διαστήματα που πραγματικά άλλαζε την μπάλα εξαιρετικά. Ο Χενκ Τεν Κάτε δικαιώθηκε με την επιλογή του να βάλει στην αρχική ενδεκάδα τον Πετρόπουλο. Ο 22χρονος επιθετικός των «πρασίνων» ήταν «killer» στα δύο γκολ που πέτυχε, αφού φρόντισε με απλές κινήσεις και χωρίς ταλαιπωρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μνεία πρέπει να γίνει και στον Σαλπιγγίδη που μπορεί να μην σκόραρε αλλά ήταν αυτός που έκανε τις δύο ασίστ στον Πετρόπουλο. Ο Θρασύβουλος δεν μπορούμε να πούμε ότι απογοήτευσε αλλά οι συνεχείς αλλαγές του Σάκη Τσιώλη, που είναι αλήθεια ότι όσο το ματς ήταν στο 1-0 προσπάθησε επίμονα να βρει το αντίδοτο, μπέρδεψαν την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου